Teo Trandafir, ironizată de Florin Călinescu. Cum a reacționat prezentatoarea TV: "Am zis că mor"

 Dumitrache Laura
.

Teo Trandafir și Florin Călinescu sunt doi dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Cei doi sunt de ani de zile în televiziune, fiind extrem de iubiți de publicul larg. Teo Trandafir a recunoscut în emisiunea sa de la Kanal D că a fost ironizată aspru de către colegul ei de breaslă. Vedeta a povestit toată întâmplarea, impresionându-l pe Bursucu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir este o fire transparentă și asumată. Vedeta răspunde sincer la toate întrebările, iar când vine vorba despre lecțiile pe care i le-au oferit anumite celebrități, prezentatoarea tv nu ezită să le povestească. Vedeta a acceptat să răspundă întrebărilor adresate de colegul său, Bursucu.

Teo TrandafirTeo Trandafir

Teo Trandafir a debutat în televiziune în urmă cu mai bine de 30 de ani. Vedeta a avut numeroase emisiuni la mai multe televiziuni mărețe, iar acum este gazda show-ului care îi poartă numele. Recent, vedeta a povestit o întâmplare pe care a trăit-o cu Florin Călinescu, omul care a ironizat-o atât de tare, încât Teo nu a uitat nici până în ziua de azi cum s-a simțit atunci.

Citește și: De ce nu au funcționat relațiile lui Teo Trandafir:„Eu nu suport niciun fel de…'

Citește și: Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani:„Toți nemernicii…'

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:„E de dat de exemplu'

Citește și: Dodo are un nou iubit și vrea să rămână iar însărcinată:„Ne dorim amândoi'

Teo Trandafir, ironizată de Florin Călinescu. Cum a reacționat prezentatoarea TV

Teo Trandafir a fost provocată de colegul ei, Bursucu, să răspundă la câteva întrebări. Vedeta a acceptat, iar pentru început, prezentatorul a fost să știe dacă a existat vreun coleg de breaslă care a ironizat-o. Fără să stea prea mult pe gânduri, Teo a mărturisit că Florin Călinescu a ironizat-o atât de tare, încât nu va uita niciodată acel moment.

Florin Călinescu! Eram la un eveniment foarte important, lume foarte importantă și eu mă îmbrăcasem în cea mai frumoasă rochie a mea, singura, de altfel, pentru că eu port pantaloni. Era o rochie neagră.Mă pusesem pe toc și aveam impresia că îmi calc pe ochi și îmi pusesem un colier supradimensionat, din perle. L-am văzut pe Călinescu cum se uită la mine și îmi ziceam: ‘Mă ia, mă ia! Mi-o dă puternic. Se uită Călinescu la mine și zice: ‘Ce faci mă?.Eu trebuie să i-o servesc frumos, ca altfel mă bate și zic: ‘Port!. Și el spune: ‘Ce porți, mă? Marea Sargaselor?. Am zis că mor, că intru în pământ. Toată lumea se uita la mine și râdea. M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă', a povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir este supărată pe Mihai Găinușă

Continuând seria dezvăluirilor, Teo Trandafir a mărturisit că este supărată pe Mihai Găinușă, fostul coleg al lui Șerban Huidu. Prezentatoarea TV a declarat că Mihai a nedreptățit-o în trecut, motiv pentru care nu îl poate ierta nici acum.

Mi-a zis o chestie care m-a durut până în adâncul sufletului. Mă chinuisem să slăbesc vreo 30 de kilograme. Mi-a zis la televizor, după ce mă chinuisem să slăbesc: ‘Ești slabă, Teo Trandafir! Ești foarte slabă!. Am simțit-o ca pe un pumnal în piept și nu i-am iertat-o niciodată', și-a amintit prezentatoarea.

Teo Trandafir, despre foștii ei colegi

Teo Trandafir se poate lăuda cu o carieră vastă în televiziune. Deși au exista numeroase momente frumoase, vedeta mărturisește că a întâmpinat și lucruri mai puțin plăcute. De-a lungul timpul, vedeta de la Kanal D a învățat să nu mai pună la suflet trădările și răutățile. Întrebată dacă mai păstrează legătura cu mulți dintre foștii săi colegi de breaslă, prezentatoarea Tv a spus că sunt foarte mulți.

La un moment dat la o adunare erau Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Geanina Corondan. Florin Călinescu l-a rugat pe Andi Moisescu să caracterizeze nişte persoane şi acesta când a ajuns la mine a spus că nu mă poate caracteriza, pentru că sunt sora lui şi am mâncat împreună salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine. Da, am prieteni minunaţi din toate televiziunile, a spus Teo.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton