Cine e Neslihan Atagül, actrița care joacă rolul Nare în serialul Fiica Ambasadorului

 Dumba Gabriela
.

Neslihan Atagül, cea care interpretează rolul Nare în serialul „Fiica ambasadorului', de la Kanal D, este una dintre cele mai talentate și premiate actrițe ale Turciei. Neslihan Atagül și-a adjudecat un loc în topul celor mai bune actrițe din lume odată cu rolul Nihan, din serialul fenomen Dragoste infinită', difuzat tot la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Neslihan Atagül, Nare din serialul „Fiica ambasadorului', este foarte îndrăgită în Turcia și nu numai! Cine e Neslihan Atagül, actrița care joacă rolul Nare în serialul Fiica Ambasadorului? Cea mai nouă recunoaștere internațională a primit-o recent, când Neslihan Atagül și-a adjudecat premiul pentru cea mai bună actriță la cea de-a cincea ediție a Premiilor DIAFA, care a avut loc în Dubai, la finalul lunii noiembrie.

2121

Neslihan Atagül are 29 de ani și a fost onorată de Distinctive International Arab Festivals Awards, eveniment prin care sunt celebrate personalități internaționale pentru realizările lor remarcabile.

Citește și: De ce nu-și expune artista Dodo copilul pe rețelele de socializare:„Să treacă…’

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:„Ești nebun, ești pervers….’

Citește și: Cine e Anamaria Vartolomei, românca desemnată cea mai bună actriță din Franța.E din județul Bacău

Cine e Neslihan Atagül, actrița care joacă rolul Nare în serialul Fiica Ambasadorului. S-a căsătorit la 23 de ani

Kadir Doğulu este soțul și colegul frumoasei actrițe și se mândrește mereu cu realizările profesionale ale lui Neslihan. Acesta a împărtășit câteva fotografii și mesaje emoționante, în mediul online, în onoarea acesteia, fericit pentru succesul partenerei sale de viață.

„Mi-aș dori ca toată lumea să te vadă ca mine, să-ți vada inima frumoasă, conștiința ta liberă, speranțele pentru viitor (…). Felicitări, dragostea mea frumoasă și talentată!'.

De altfel, și Neslihan i-a multumit lui Kadir Doğulu în discursul susținut la evenimentul de decernare a premiilor. „Multumesc familiei mele dragi și soțului meu iubit pentru sprijinul permanent…', a rostit emoționată Neslihan ținând trofeul în mâini.

Neslihan și Kadir sunt căsătoriți din 2016, după ce s-au îndrăgostit la filmarile serialului Un destin la răscruce', producție difuzată la Kanal D.  Neslihan a devenit cunoscută și apreciată în întreaga lume, în special pentru rolul Nihan, din Dragoste infinită', serialul fenomen difuzat de Kanal D, unul dintre cele mai reușite seriale turcești, câștigător al trofeului Emmy în 2017.

Fanii și jurnaliștii sunt curioși când va da naștere primului copil frumoasa Neslihan. Sătulă de aceleași întrebări și supoziții, Neslihan a oferit un răspuns absolut neașteptat, atunci când unul dintre reporterii turci a întrebat-o: „Va gândiţi să rămâneţi însărcinată?'.

„Eu mă gândesc, te gândești și tu?', a răspuns, conform presei din Turcia, frumoasa actriță.

Care este povestea din serialul Fiica ambasadorului'

Serialul Fiica ambasadorului' prezintă lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc.

Sancar nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla; Nare, în schimb, este o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse zone ale lumii.

Tânjind în permanență unul după altul, cei doi se văd doar câteva zile pe an, iar iubirea lor crește odată cu scurgerea timpului.

Sancar și Nare își fac planuri de căsătorie, însă în noaptea în care își unesc destinele, Nare . O legendă prinde viață odată cu această dispariție, unii susțînând că Nare a fost înghițită de ape, alții vehiculând ideea că tânăra ar fi fugit din țară. În mod straniu, fiica ambasadorului, care a dispărut în noaptea nunții sale, va reapare la altă nuntă, la ani distanță…


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton