Tensiuni la MasterChef: „Nu aveți ce căuta în bucătărie!”

 Miniosu Alexandra
.

Tensiuni la MasterChef. Tensiunea atinge cote din ce în ce mai mari în cadrul emisiunii MasterChef, de la PRO TV. Cei trei jurați, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu, încep să rămână deja fără șorțuri. Asta înseamnă un singur lucru: mai sunt doar câteva locuri disponibile în bucătărie. Iată prin ce stări trec concurenții în încercarea de a ajunge mai departe în competiție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tensiuni la MasterChef. MasterChef a revenit la PRO TV cu un nou sezon, anul acesta. Este unul dintre cele mai așteptate show-uri culinare din România, astfel că telespectatorii se înghesuie mereu în fața televizoarelor pentru a-și vedea preferații. Pe măsură ce edițiile înaintează, tensiunea crește în cadrul emisiunii, pentru că jurații rămân cu din ce-n ce mai puțin șorțuri.

tensiuni-masterchef-1tensiuni-masterchef-1

Tensiuni la MasterChef. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu au din ce-n ce mai puține șorțuri de oferit, la MasterChef România. Asta înseamnă că mai există doar câteva locuri disponibile în bucătăria show-ului de la PRO TV. Astfel, tensiunea și stresul cresc în rândul concurenților, în încercarea de a face un preparat perfect. Acesta trebuie să-i impresioneze pe jurați, pentru ca participanții să treacă mai departe.

Citește și: Cine este și cum arată Ioana Balu, soția lui Chef Foa de la MasterChef. Au un fiu

Citește și: De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Și-a adus aminte de moartea soției:”Eu știu ce simți în sufletul tău…”

Citește și: În ce relații sunt Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după ce s-au certat de sărbători:„Fiecare e pe cont propriu'

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:„E de dat de exemplu'

Tensiuni la MasterChef

Tensiuni la MasterChef. Concurenții care vor să obțină șorțurile rămase vor trebui să gătească în fața celor trei jurați, cu speranța că preparatul va fi pe placul lor. Copleșiți de emoții, participanții de la MasterChef vor trece prin diferite stări, în doar câteva secunde.

Unii dintre concurenții de la MasterChef vor simți cum clachează, iar alții vor spune că au trecut de la agonie la extaz într-o clipă. Majoritatea vor simți că sângele le îngheață în vene, în așteptarea verdictului din partea lui Chef Joseph Hadad, Chef Foa și a lui Chef Radu Dumitrescu.

„Pur și simplu am clacat!'; „Am trecut de la agonie, la extaz'; „Simt că-mi îngheață sângele', sunt doar câteva dintre stările pe care le vor simți concurenții în fața juraților MasterChef.

O concurentă spune că a venit la MasterChef, deoarece îi place să se joace cu focul. Aceasta se va prezenta în fața juraților cu un preparat special, învățat din călătoriile sale.

„Am făcut înconjurul Pământului de 120 de ori. Și pentru că îmi place să mă joc cu focul, am venit la MasterChef să le arăt chefilor că pot pregăti un preparat deosebit din călătoriile mele', va spune o concurentă la MasterChef, mărturisind că „a purtat multe pălării' până ce a reușit să își găsească vocația.

Jurații de la MasterChef încep să rămână fără șorțuri.

Tensiuni la MasterChef. Un alt concurent va spune la MasterChef că a învățat să gătească de mic, mai mult de nevoie, pentru că a fost lăsat să se descurce de unul singur.

„Am fost nevoit de mic să gătesc. Îmi lăsau un caiet cu rețete și… descurcă-te', va mărturisi un concurent.

Mai sunt doar câteva locuri disponibile în bucătăria MasterChef

Tensiuni la MasterChef. Nu toți concurenții vor reuși, însă, să-i impresioneze pe Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu prin abilitățile lor culinare. Astfel, pentru ei, drumul în competiția MasterChef se va încheia în această seară.

„Nu ne pune carne crudă în farfurie! Eu nu mănânc porc crud!'; „Din partea mea, aveți un mare nu. Nu aveți ce căuta în bucătărie', vor spune chefii de la MasterChef.

Concurenții de la MasterChef urmează să se lupte în viitoarea probă pentru a se clasa în top 20. Acest lucru se va întâmpla sub presiune. În această seară, la PRO TV, de la ora 20:30, urmează o nouă rundă a audițiilor. Cei care vor arăta că merită șorțul de la cei trei jurați vor primi o șansă de a participa în concurs.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton