Andra a ajuns la Poliție din cauza unor probleme de pe Facebook: „Mare atenție!”

 Martin Lorena
.

Andra a ajuns la Poliție din cauza unor probleme de pe Facebook. Andra este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală românească. Deși aceasta are o mulțime de fani, acest lucru nu înseamnă că este lipsită de problemele din mediul online. După ce au apărut mai multe conturi false de Facebook, care promiteau cadouri pentru urmăritori, bruneta a decis să apeleze la ajutorul autorităților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România. Aceasta și-a construit o carieră impresionantă și o familie absolut superbă. Cu toate acestea, există și probleme care vin la pachet cu faima divei. Soția lui Cătălin Măruță a observat că au apărut mai multe conturi de Facebook cu numele ei, care promit cadouri internauților. Iată cum a reacționat cântăreața!

Andra-1Andra-1

Aceasta a ridicat un semnal de alarmă cu privire la aceste conturi false, care îi fură identitatea. Mai mult, diva a apelat chiar la ajutorul Poliției pentru a rezolva problema.

Citește și: Andra, victima bullying-ului:„Am fost și cred că sunt și acum'. Cum o încurajează Cătălin Măruță / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată vila în care Andra și Cătălin Măruță locuiesc.Primele imagini din casa celor doi

Citește și: Ce spune Anamaria Prodan despre declarațiile de dragoste făcute de Dani Mocanu:„E de felicitat

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Andra a ajuns la Poliție din cauza unor probleme de pe Facebook

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta are o comunitate foarte mare pe fani atât pe TikTok, cât și pe Instagram și Facebook. Deși este celebră, asta nu înseamnă că stă departe de problemele din online. Se pare că mai multe pagini de Facebook i-au preluat numele și fotografiile și au postat concursuri false pe rețelele de socializare.

„Voi acorda un premiu surpriză în bani de 5.000 de euro pentru primele 700 de persoane care pot ghici corect cifrele din imagine. Vă doresc succes și azi', sună un anunț făcut de o astfel de pagină.

Artista a tras un semnal de alarmă cu privire la acest subiect și a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru fanii ei.

„Sunt pagini false. Le-am raportat și la poliție, și la Facebook. Singurele noastre conturi sunt cele cu bifă. Așa că mare atenție', a spus ea.

Cu cine se sfătuiește vedeta în momentele dificile

Andra a recunoscut că există momente în care nu se simte tocmai bine din cauza comentariilor apărute în mediul online. În astfel de situații, ea discută cu soțul ei, care întotdeauna reușește să îi aducă zâmbetul pe buze.

„Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor.', a spus Andra, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton