Tavi Clonda, dezvăluiri despre certurile cu Gabriela Cristea, după 7 ani de căsnicie: „Unul dintre noi trebuie să spargă gheața”

 Borcilă Andreea
.

Tavi Clonda, dezvăluiri despre certurile cu Gabriela Cristea, după șapte ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și au, împreună, două fetițe, pe Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. De-a lungul mariajului, nu au avut parte mereu doar de lapte și miere, iar ca în orice cuplu, au reușit să gestioneze momentele mai tensionate. Recent, soțul Gabrielei Cristea a recunoscut care e secretul relației lor atât de longevive. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Acum câteva zile, cei doi au sărbătorit șapte ani de când au devenit soț și soție. Nu au petrecut singuri, ci alături de nașii celor doi, care la rândul lor, au aniversat cinci ani de mariaj. Pentru ei, e frumos când o relație durează atât de mult, mai ales în vremurile în care trăim, când totul se aruncă și nu se repară. Când vine vorba de împărțit responsabilitățile în cuplu, având în vedere că au doi copii mici, Gabriela Cristea se ocupă, de obicei, să le ducă la grădiniță, în timp ce Tavi Clonda le ia la sfârșit.

gabriela-cristea-si-tavi-clonda-probleme-in-poiana-brasov-furaciune-pe-fata-e-japca_66202200gabriela-cristea-si-tavi-clonda-probleme-in-poiana-brasov-furaciune-pe-fata-e-japca_66202200

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Kanal D, în timp ce frumoasa brunetă prezenta emisiunea Te vreau lângă mine. Totodată, artistul fusese invitat să cânte. Gabriela Cristea, deși a recunoscut că i s-a părut un bărbat atractiv din momentul în care l-a văzut, nu s-a gândit niciodată că între ei ar putea exista ceva mai mult. Asta, până când el i-a făcut un compliment și i-a spus că a îmbrăcat o cămașă roșie după ce a văzut-o pe ea purtând, cu o zi înainte, o rochie roșie.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda, după 7 ani de căsnicie:”Sunt gelos, dar…”

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea complet nemachiată și fără filtre.Imaginile care spun adevărul

Citește și: Ce mai face și cum mai arată Hannelore de la Insula Iubirii.Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Bogdan Ionescu

Citește și: De ce a părăsit Flavius Jucu Casa iubirii:”Am avut un…”

Tavi Clonda, dezvăluiri despre certurile cu Gabriela Cristea, după 7 ani de căsnicie

Zilele trecute, Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda, au sărbătorit șapte ani de căsnicie, alături de nașii lor. Artistul a mărturisit pentru Impact.ro că în toată această perioadă, certurile mai serioase pe care le-au avut au pornit de la lipsa de organizare din familie.

„Da, a fost ziua noastră, șapte ani de la căsătorie. Am sărbătorit cu nașii, care și ei, în aceeași zi, au împlinit cinci ani. (…) Discuții au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața. Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt', a precizat soțul prezentatoarei tv.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, secretul unei căsnicii de durată

Cei doi spun că certurile încep, în general, când sunt foarte ocupați și stresați cu copiii. Uneori poate porni de la o simplă petrecere sau eveniment. De la faptul că până acum le ieșeau lucrurile, se legau, fără să le pună cap la cap.

„Ușor, ușor, totul se schimbă, trebuie organizări mai meticuloase, să notăm diverse chestii, din diverse vacanțe, chiar și în joburi. Apar discuții de genul: ți-am spus acum câteva zile că avem ședință foto? Păi eu am uitat, și aveam altceva în program.

Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu or să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt', a mai precizat el pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton