Gestul lui Alexandru, tatăl copiilor care au murit alături de mama lor în Timișoara, după tragedie

 Martin Lorena
.

În dimineața zilei de 3 mai 2022, o femeie în vârstă de 32 de ani s-a aruncat de la terasa unui bloc cu 10 etaje în timp ce își ținea copiii în brațe. Cei trei au decedat, iar tatăl celor mici a fost sfâșiat de durere. Acesta, deși șocat de întreaga tragedie, a făcut un gest care i-a lăsat fără cuvinte pe internauți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marți, 3 mai 2022, polițiștii din Timișoara au fost sesizați cu privire la un episod care a șocat întreaga țară. Iulia, o femeie în vârstă de 32 de ani, s-a urcat pe terasa unui bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii ai săi, o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani. Aceasta și-a luat micuții în brațe și s-a aruncat în gol, fără să se gândească de două ori înainte. Mama și băiatul au murit pe loc, iar fata, deși a fost resuscitată de medici, și-a pierdut viața. Potrivit primelor surse, tânăra urma să se recăsătorească în scurt timp cu Alexandru, tatăl celor doi copii.

Iulia-Timisoara-1-2Iulia-Timisoara-1-2

Bărbatul se afla la muncă în Austria în momentul în care a primit vestea nefericită. Acesta s-a întors de urgență în țară pentru înmormântare, fiind șocat de toate cele întâmplate.

Citește și: Cu ce se ocupa mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei

Citește și: De ce nu a putut Alexandru, bărbatul cu care mama din Timișoara urma să se recăsătorească, să recunoscă cadavrul acesteia la morgă

Citește și: Alin Oprea și iubita lui, Medana, au împlinit 3 ani de relație.Cum au sărbătorit

Citește și: Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman:'A trebuit să o internez'

Gestul lui Alexandru, tatăl copiilor care au murit alături de mama lor în Timișoara, după tragedie

Alexandru, tatăl celor doi copii care au sfârșit tragic după ce mama lor s-a aruncat de la terasa unui bloc cu 10 etaje împreună cu ei în brațe, s-a întors de urgență în România. Acesta, din cauza șocului, nu a fost în stare să recunoască cadavrul Iuliei la morgă. Bunica paternă a micuților a fost cea care s-a ocupat de toate procedurile.

Acum, bărbatul cu care Iulia urma să se recăsătorească, a făcut un gest simplu, dar plin de durere, pe rețelele de socializare. Acesta și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook cu una neagră, semn de doliu. Prietenii, rudele și apropiații i-au lăsat sute de comentarii de regret și condoleanțe pentru pierderea suferită.

Mama din Timișoara urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

Iulia terminase psihologia și lucra ca agent imobiliar, iar de o lună locuia cu mama ei. Urma să se recăsătorească în curând cu tatăl copiilor ei, dar unii vecini speculează probleme în dragoste care au împins-o la sinucidere.

Prietena ei cea mai buna susține că Iulia nu era în depresie, așa cum s-a crezut inițial. Tânăra de 33 de ani avea o relație cu tatăl copiilor de la 15 ani. Ea nu a vrut să divorțeze, însă bărbatul a înaintat divorțul în 2020.

La jumătatea lui aprilie, tatăl a venit în tara și s-au reîmpăcat. Săptămâna trecută au avut câteva discuții legate de copii, însă apropiații susțin că fata nu era în depresie și pe 19 aprilie au depus actele la Primărie pentru că voiau să se recăsătorească.

Se pare că toată viața i-a plăcut să simță stabilitate din partea unui bărbat și aceasta era și cea mai mare frică a ei, că o să rămână fară stabilitate cu doi copii, potrivit surselor citate de Antena 3.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton