Ce schimbări a fost nevoită Elena Merișoreanu să facă după operația la ambele picioare: „Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg”

 Martin Lorena
.

Ce schimbări a fost nevoită să facă Elena Merișoreanu după operația la ambele picioare. Elena Merișoreanu a trecut prin clipe extrem de dificile după ce a fost operată la ambele picioare. Deși intervenția chirurgicală a fost un succes, interpreta de muzică populară a fost atenționată de medic în privința unor schimbări. Iată ce trebuie să facă acum solista!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu se numără printre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Aceasta, deși are un talent incredibil și o carismă aparte, nu a fost ferită de problemele grave de sănătate, apărute în urma anilor de cântări. Solista a fost recent operată la ambele picioare, lucru care a făcut-o să își schimbe complet stilul de viață. În cadrul unui interviu, aceasta a explicat ce i s-a recomandat de către medic să îmbunătățească la rutina sa zilnică.

Elena-Merisoreanu-1Elena-Merisoreanu-1

Aceasta a vorbit deschis despre indicațiile pe care medicul i le-a transmis. Iată ce trebuie să schimbe la stilul său de viață!

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după ce a avut COVID-19.Cum se simte artista acum

Citește și: Elena Merișoreanu, prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19:Azi nu mai eram aici dacă…

Citește și: George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan:„Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie, dacă ei sunt slabi psihic

Citește și: Viorica de la Clejani a petrecut de Florii „pe sărăcie:M-am cumințit, stau cu câinii și ascult un preot

Ce schimbări a fost nevoită Elena Merișoreanu să facă după operația la ambele picioare

Elena Merișoreanu a explicat faptul că medicul care a operat-o la ambele picioare i-a recomandat să slăbească aproximativ 15 kilograme. În caz contrar, mobilitatea acesteia va fi afectată și nu va mai putea concerta ca până acum.

Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme. Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc, a declarat ea pentru Click!.

Aceasta este conștientă că nu este indicat să se înfometeze pentru a scăpa de kilogramele în plus, așa că și-a făcut un meniu din care lipsește mâncarea grea. Elena Merișoreanu consumă supe, ciorbe salate și multe fructe. În același timp, interpreta de muzică populară recunoaște că a început să facă mișcare.

,,Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș. Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună, a adăugat ea.

A început să refuze din spectacole

Dacă în tinerețe artista accepta cât mai multe spectacole, acum ea a început să și le selecteze. Elena Merișoreanu a explicat faptul că starea sa de sănătate nu îi mai permite să concerteze atât de des precum în trecut. Mai mult decât atât, ea a subliniat că pensia sa și a soțului ei îi permit un trai bun, motiv pentru care nu mai aleargă atât de mult după bani.

„Piciorul care e operat e foarte bine, celălalt mă supără pentru că m-am pus prea forțat pe el. A treia zi de Paști trebuia sa cânt, dar stau cu familia care este sfântă pentru mine. Apoi pe data de 29-30 aprilie, cântăm la Roma, cântăm pentru Diaspora. Nu am mai cântat decât așa, pe la aniversări, la botezuri și vă spun că sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite. Când te duci, trebuie să stai în picioare, distanțele sunt mari uneori. Nu e ușoară viața asta. Avem pensii bune și eu și soțul, copiii sunt la casele lor. Așa că nu mai am pentru ce alerga', a mai spus ea pentru sursa citată.

Elena Merișoreanu se tratează cu celule stem

Aceasta, deși s-a operat, este nevoită să urmeze un tratament cu celule stem pentru a se asigura că starea sa de sănătate rămâne stabilă. Interpreta de muzică populară a explicat faptul că face 12 injecții la fiecare picior.

„Am avut dureri mari, efectiv nu am putut să mai calc deloc. Medicii mi-au spus că scap doar cu operația. Toată viața am cântat pe tocuri și e foarte greu. Am un doctor la Târgoviște care îmi face injecții. Este un tratament cu celule stem. Fac 12 injecții la fiecare picior', a adăugat ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton