Răzvan Fodor, clipe de groază după ce a făcut o criză de astm: „Se sufoca. Știam că am doar câteva minute să găsesc medicamentul”

 Miniosu Alexandra
.

Răzvan Fodor a trecut prin clipe de groază după ce a făcut o criză de astm. Prezentatorul TV abia mai respira, simțind ușor-ușor cum se sufocă. Din fericire, soția lui, Irina, a fost acolo să-l salveze la timp. Vedeta de la Antena 1 a povestit cât de tare s-a speriat în momentul în care și-a văzut partenerul în asemenea ipostază. Aceasta a început să tremure, știind că avea doar câteva minute la dispoziție să găsească medicamentul. Iată cum s-a petrecut scena înfiorătoare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor a trecut prin clipe de groază după ce a făcut o criză de astm. Prezentatorul TV s-a speriat teribil atunci când simțea că se sufocă și că abia mai poate să respire. Din fericire, soția lui, Irina, a intervenit de urgență și i-a oferit inhalatorul, pentru a-i administra medicamentul de care are neapărată nevoie. Totul s-a petrecut în timpul unei vacanțe în străinătate, iar șatena l-a salvat într-o adevărată cursă contratimp.

razvan-irina-fodor-2razvan-irina-fodor-2

Irina și Răzvan Fodor se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt un exemplu pentru toți îndrăgostiții, având în vedere că se completează perfect și se susțin în price situație. Prezentatoarea de la Chefi fără limite este un adevărat sprijin pentru soțul ei, mai ales atunci când face o criză de astm.

Citește și: Cum s-a descurcat Răzvan Fodor când a fost despărțit de Irina:”Ce să fac, party-uri nebune, să aduc femei acasă?!”

Citește și: Răzvan Fodor, experiență traumatizantă din cauza astmului:”De 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală”

Citește și: Gina Pistol s-a accidentat la mână. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley:”Am căzut fugind după…”

Citește și: Priscilla Presley, desfigurată de operațiile estetice.Cum s-a afișat văduva lui Elvis Presley, la 76 de ani

Răzvan Fodor, clipe de groază după ce a făcut o criză de astm

În urmă cu mai mulți ani, Răzvan Fodor a primit un diagnostic destul de dur din partea medicilor. A aflat că suferă de astm și, din păcate, uneori face o criză. În acele clipe, prezentatorul TV rămâne fără aer și trebuie să stea nemișcat, pentru a se calma. Atunci, soția lui, Irina, trebuie să intervină rapid, pentru a împiedica o tragedie.

De curând, Irina Fodor a vorbit despre o întâmplare neplăcută în care soțul ei, Răzvan, a făcut o criză de astm. Totul s-a petrecut în urmă cu ceva timp, în vreme ce aceștia erau plecați într-o vacanță inedită, în deșertul indian. Vedetele, alături de alți prieteni, au hotărât atunci să doarmă într-un cort, deși se aflau în mijlocul pustietății. Nimeni nu se aștepta însă la ceea ce avea să urmeze.

În acea noapte, lui Răzvan Fodor i s-a făcut rău și a avut o criză de astm. Fostul concurent de la Asia Express nu mai putea să respire și simțea cum se sufocă. Din fericire, Irina Fodor a fost acolo să-l ajute. Șatena a fost nevoită să găsească inhalatorul cu medicamentul într-o beznă deplină.

„Eram în India și am hotărât, împreună cu restul găștii, să mergem vreo două zile în deșertul Rajasthan, și să dormim peste noapte în mijlocul pustietății… Târziu în noapte, am hotărât să mergem la culcare. Noi am fost o trupă de 8 oameni și dormeam ca sardinele, toți într-un cort.

Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de abia mai respira: Inhalatorul'. Se sufoca. Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre- deloc precisă.

Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente…', a scris Irina Fodor pe blogul ei personal.

Irina Fodor l-a salvat la timp

Deși tremura, speriată pentru starea soțului ei, știind că avea doar câteva minute să găsească medicamentul, din fericire, Irina Fodor a descoperit dispozitivul la timp. Prezentatoarea de la Chefi fără limite a reușit însă să adoarmă abia după ce s-a asigurat că soțul ei respira corect.

„Știam că el nu se poate mișca și că trebuie să stea cât mai calm ca să poată respira în continuare, iar timpul se scurgea repede. Descopăr borseta, inhalatorul, trec inapoi, prin beznă peste prietenii noștri, ajung la Răzvan: ‘3, 2, 1, inspiră!… Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta. Am mai așteptat puțin, până l-am auzit pe Răzvan că respiră corect și am adormit liniștiți', a conchis soția lui Răzvan Fodor.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton