Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri cutremurătoare la 3 ani de la moartea artistei: "Oi fi mai închis la culoare, dar copiii sunt ceva sfânt". Ce s-a întâmplat la parastas

 Cica Cristina
.

Au trecut trei ani de la moartea Denisei Răducu, însă durerea a rămas vie în sufletul familie sale. În weekend, s-a organizat și parastasul de trei ani pentru artistă. Ce s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna trecută s-au împlinit trei ani de la moartea Denisei Răducu. În weekend, familia artistei a pregătit un parastas așa cum se cuvine, respectându-se regulile impuse în pandemie.

Cu acest prilej, tatăl Denisei a vorbit și despre durerea familiei, în toată această perioadă, dar și despre ce s-a întâmplat la parastasul organizat de familie.

Citește și: Corina Caragea recunoaște că a fost curtată de mulți fotbaliști:„Am știut să îi țin la o distanță profesională' Cum au încercat să o cucerească / EXCLUSIV

„I-am făcut parastas sâmbătă de trei ani, preotul ne-a spus că trebuie să facem cu câteva zile mai înainte lucru pe care l-am şi făcut. Am invitat lume, dar mai puţină faţă de altădată, să nu fie grămada, căci cu virusul acesta nu ştii. Am respectat regulile pe cât posibil. Durerea din sufletul meu şi al familiei mele nu va dispărea niciodată. Tot ce am făcut pentru ea a fost cu suflet, că e fata mea, fetiţa mea… Nu am întins mâna la nimeni', a povestit Emilian Răducu pentru Click!

În egală măsură, el a povestit că nu a vândut apartamentul Denisei, precizând că a refăcut mormântul acesteia, care a ars la începutul anului. 'Nu se va vinde munca fetei mele, Denisa. Oi fi mai închis la culoare, dar copiii sunt ceva sfânt, dacă i-am putut ajuta am făcut-o. Cu cea mai mare plăcere. Am refăcut mormântul, e totul curat, în ordine. Este aşa cum trebuie', a mai povestit bărbatul.

Citește și: Cine sunt concurenții Puterea Dragostei sezon 3.Poveștile de viață ale celor 14 tineri, care își caută jumătatea la Kanal D

Din păcate, la parastas nu a putut participa și sora Denisei, care s-a stabilit în Spania, din pricina restricțiilor de pe fondul pandemiei de coronavirus. Situația fiind atât de complicată, statisticile tot mai îngrijorătare și fiind și ea mamă la rândul ei, a decis că cel mai bine ar fi să nu vină în țară.

Totodată, cu toate că este despărțit de mama fetelor, Emilian Răducu a ținut să sublinieze că nu există divergențe între el și fosta parteneră, ci discută ori de câte ori este nevoie despre orice este legat de fete.

Citește și: Simona Ghenghe, testată pentru COVID-19:'O furtună de gânduri și griji. O să vă povestesc'

Reamintim că Denisa a murit la 27 de ani, după luni de chin, iar în prezent este înmormântată în Cimitirul din Ştefăneşti, Vâlcea. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton