Fratele lui Florin Salam, testat pozitiv pentru noul coronavirus! A fost transferat de urgență la "Matei Balș"

 Cica Cristina
.

Fratele lui Florin Slam, care mai suferă și de alte afecțiuni, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Bărbatul se luptă în aceste momente pentru viața lui, după ce a fost transferat la spitalul Matei Balș din Capitală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fratele artistului a fost transferat de urgență la Matei Balș, după ce testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv.

Diagnosticul medicilor în ceea ce îl privește este rezervat, mai ales că bărbatul are și diabet și se confruntă cu o problemă la plămâni.

Citește și: Fiica lui Cindy Crawford a pozat nud la 18 ani, pe coperta revistei Vogue.Kaya Gerber seamănă leit cu mama sa!

Înainte de a fi transferat, fratele lui Florin Salam era internat la Spitalul Floreasca și ar fi fost intubat la Reanimare. Inițial nu s-a pus problema să fi contractat virusul, însă, din păcate, după mai multe teste vestea s-a confirmat, potrivit surselor Spynews.ro.

Citește și: Ce boli putem face din cauza măștii de protecție și cum ne putem proteja pielea.Sfatul medicului dermatolog

Veștile nu sunt chiar cele mai bune. Se pare că medicul care s-ar ocupa de caz, i-ar fi spus lui Florin Salam să se roage la Dumnezeu pentru o minune, căci evoluția sa nu este una tocmai favorabilă.

Florin Salam a mai trecut prin acest coșmar cu soția lui, Fănica. Aceasta a încetat din viață la doar 27 de ani, fiind răpusă de o boală grea, de care ar suferi acum și băiatul artistului, Dani.

Citește și: Horoscop. Care sunt cei mai fideli bărbați în funcție de zodie

Florin-Salam-1-1Florin-Salam-1-1

Sursa foto: Captura YouTube, Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton