Fiica lui Cindy Crawford a pozat nud la 18 ani, pe coperta revistei Vogue. Kaya Gerber seamănă leit cu mama sa!

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Cindy Crawford a pozat nud pentru coperta cunoscutei reviste Vogue, ediția de Japonia. Model încă de la zece ani, Kaia Gerber seamănă leit cu mama sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Era imposibil ca așchia să sară departe de trunchi! Cu o mamă care se numără printre cele mai apreciate topmodele din lume, Kaia nu avea cum să nu îndrăgească podiumul.

La 10 ani, Kaia Gerber a semnat primul ei contract, când a fost imaginea Versace Kids, iar în 2015 a semnat un contract cu IMG Models, iar de atunci a avut nenumărate apariții, fie pe podiumurile marilor case de modă, fie pe primele pagini ale revistelor.

kaia-gerber-a-pozat-nud-la-18-anikaia-gerber-a-pozat-nud-la-18-ani

Acum, la 18 ani, Kaia a pozat nud pentru coperta uneia dintre cele mai iubite reviste din lume. Mulțumesc tuturor celor care mi-au făcut ultima slujbă de dinainte de carantină una memorabilă', a scris ea pe Instagram, unde a pus și mai multe fotografii.

Anul trecut, Kaia a primit un cadou extrem de frumos de ziua ei și anume o apariție pe coperta revistei British Vogue, ediția din luna octombrie 2019.

La doar 18 ani, Kaia este una dintre cele mai apreciate modele, iar de-a lungul timpului a avut colaborări cu extrem de multe case de modă, precum Chanel, Marc Jacobs, Burberry, Prada, Moschino sau Versace. Ea a apărut și în mai multe reviste de modă, cum ar fi Vogue și Teen Vogue.

În afară de Kaia, Cindy Crawford și soțul ei, Rande Gerber, mai au și un fiu, Presley, în vârstă de 21 de ani.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton