Tatăl Denisei Răducu, declarații șocante, după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale: "Vreau să fie îngropat lângă fetița mea"

 Dumitrache Laura
.

Tatăl Denisei Răducu trece prin momente cumplite, după ce a pierdut în instanță drepturile de autor ale artistei. Bărbatul a vorbit despre situația prin care trece întreaga familie. Emilian Răducan a cheltuit peste 5.000 de euro pentru a câștiga drepturile de autor ale artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Familia regretatei artiste Denisa Răducu trăiește o adevărată dramă, după ce a pierdut, în instanță, drepturile de autor ale cântăreței. Tatăl Denisei a promis că nu va renunța și nici nu se va lăsa intimidat de situație. Emilian Răducan va continua să lupte, la recurs pentru a i se face dreptate.

Tatal DeniseiTatal Denisei

Tatăl Denisei Răducu se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. Deși a apelat la ajutorul multor specialiști, cu tot tratamentul, bărbatul a rămas cu sechele. Emilian Răducu a fost diagnosticat cu pareză facială iar medicii i-au spus că această boală nu se va vindeca în totalitate.

Citește și: Cine va lipsi de la parastasul de 4 ani pentru Denisa Răducu:„Vom face și în Spania o slujbă'

Citește și: Lovitură neașteptată pentru sora Denisei Răducu, în scandalul pentru moștenire:'Tot noi trebuie să plătim'

Citește și Iubita lui Daniel Pavel, primele declarații despre relația cu prezentatorul Survivor:”E un bărbat…”

Citește și: Cum a apărut Lavinia Pîrva, în direct la TV. Adevărul despre silueta ei:a îmbrăcat cei mai scurți pantaloni

Tatăl Denisei Răducu, declarații șocante, după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale

Tatăl Denisei Răducu suferă enorm după ce fiica sa a plecat dintre noi. Emilian Răducu a făcut dezvăluiri șocante, după ce familia a pierdut, în instanță, drepturile de autor ale artistei. Bărbatul a declarat că familia a cheltuit 5.000 de euro pentru a câștiga drepturile de autor ale Denisei. Tatăl artistei a mărturisit că nu va renunța și va lupta pentru a câștiga drepturile de autor. De asemenea, în cazul în care se va ajunge la o soluție favorabilă, totul îi va revine Adelinei, sora cântăreței.

„Dacă se dă o soluție favorabilă, la recurs, totul îi revine celeilalte fiice, Adelina. Dacă ne-am recăpăta anumite drepturi, banii nu i-am folosi să meargă fata mea în vacanțe exotice sau pe distracții. Sunt cheltuieli mari după ce o persoană iubită nu mai e printre noi, trebuie plătite impozite la casele ei, de făcut pomeni, de terminat casa din sat', a mărturisit tatăl Denisei Răducu, pentru playtech.ro.

Emilian Răducu vrea să fie îngropat alături de fiica lui, Denisa

Emilian Răducu, tatăl Denisei, se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. Bărbatul a fost diagnosticat cu pareză facială și deși are tratament, medicii i-au spus că nu se va vindeca în totalitate. Tatăl regretatei artiste a mărturisit că fiica lui este înmormântată lângă bunicul ei. Emilian Răducan susține că vrea să fie îngropat lângă fiica lui, atunci când se va stinge din viață.

„Lângă fiica mea este îngropat tatăl meu. El a murit acum 9 ani, deci, dacă ar fi să mor mâine, se poate face deshumare și mă îngroape acolo. Când mor, vreau să fiu îngropat lângă fetița mea, nu o las singură', a mai spus tatăl artistei.

Denisa Răducu a murit la 27 de ani

Denisa Răducu, cunoscuta și ca Denisa Manelista, s-a stins din viață pe 23 iulie 2017. Luna viitoare se vor împlini cinci ani de la moartea regretatei artiste. Cântăreața a murit după o luptă cruntă și nemiloasă care a măcinat-o într-o scurtă perioadă de timp. Denisa a fost înmormântată la Vâlcea, orașul ei natal. Cântăreața își doarme somnul de veci într-un cimitir din curtea mănăstirii vâlcene Morunglava.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton