Elena Mogîldea, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea: "Îi mulțumesc Domnului pentru..."

 Dumitrache Laura
.

Elena Mogîldea a făcut primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea. Elena Mogîldea și Bubu Cernea s-au căsătorit pe 9 iunie. Evenimentul a avut loc într-un cadru de vis, la un centru de evenimente din pădurea Ileana, din Dragomirești-Deal. Actrița din serialul Adela a făcut primele declarații despre nunta cu fiul Crinei Mardare. Elena a postat un mesaj pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat și câteva imagini de la nunta lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Mogîldea a dat primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea. Bubu Cernea, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit cu Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela. Cei doi și-au unit destinele la un centru de eveniment din pădurea Ileana, din Dragomirești-Deal, într-un decor de poveste. Printre invitați s-a numărat și producătoarea Ruxandra Ion, actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, Alina Eremia, Cristina Ciobănașu și Irina Rimes.

Bubu si sotia saBubu si sotia sa

Bubu și Elena Mogîldea s-au căsătorit în urmă cu câteva zile. Cei doi au ținut secret evenimentul și i-au invitat doar pe cei apropiați. Au spus Da într-un loc desprins parca din povești, iar părinții și prietenii le-au fost martori la momentul special din viața lor.

Citește și: Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela, a fost cerută în căsătorie:„Te iubesc pentru totdeauna'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, cu scandal.Motivul separării este total neașteptat

Citește și: Raluca Pastramă s-a căsătorit, gravidă în luna a șaptea.Primele imagini de la nuntă

Elena Mogîldea, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea

Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela, s-a căsătorit pe 9 iunie cu Bubu Cernat, fiul Crinei Mardare. Cei doi au ținut secret evenimentul și i-au invitat doar pe cei apropiați. Bubu și Elena au avut parte de o nuntă ca-n povești, în mijlocul naturii, fiind înconjurați de persoanele dragi. Elena Mogîldea a făcut primele declarații pe pagina sa de socializare, unde a publica câteva imagini de la nunta lor. Actrița i-a transmis soțului ei un mesaj emoționant și le-a mulțumit părinților lui pentru felul în care l-au crescut.

'Îi mulțumesc Domnului pentru tine, @bubucernea Soțul meu minunat! Nici nu-mi puteam dori un om mai bun, mai iubitor, mai înțelegător, mai talentat, și încă 1 milion de calități, alături de care să-mi petrec restul vieții! A fost o zi minunată! Și cu soare, dar și cu ploaie! Cu toată familia și oamenii dragi alături!
Vă mulțumesc, @crinamardarem și @cerneamisu că ați crescut un băiat atât de minunat! Vă mulțumim, Polina și Nicolae că ați crescut o fată atât de minunată!',
a scris Elena Mogîldea pe pagina sa de Instagram.

Bubu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Bubu Cernea a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Elena Mogîldea. Fiul Crinei Mardare a postat câteva imagini din ziua cea mare și le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el și partenera lui la nuntă. Petrecerea a fost una pe gustul lor, iar invitații s-au sițit foarte bine.

Alina Eremia, Ruxandra Ion, Oana Moșneagu, Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și Irina Rimes sunt printre vedetele care au participat la nunta lui Bubu Cernea cu Elena Mogîldea. „M-am căsătorit ieri cu cea mai bună și frumoasă fată din lume. Te iubesc până la sfârșitul Galaxiei și înapoi. Mulțumim enorm tuturor prietenilor noștri care au venit și au petrecut alături de noi aseară', a scris Bubu Cernea pe rețelele de socializare.

Bubu Cernea a cerut-o în căsătorie pe Elena Mogîldea în urmă cu un an

În urmă cu un an, Bubu Cernea a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Mogîldea. Atunci, el a publicat o imagine cu logodnica lui și a mărturisit că e foarte emoționat și fericit că își va petrece întreaga viața alături de femeia iubită.

'A spus DAAA❤️❤️❤️❤️❤️ Sunt dincolo de emoționat și atât de FERICIT să-mi petrec restul vieții alături de tine adevărata mea iubire dulce @ellenamogildea ❤️❤️❤️❤️❤️', a scris Bubu Cernea pe Instagram, în urmă cu un an.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton