Ispita Denis a sărutat-o pe Cristina de la Insula Iubirii: ”Am unit paturile și am făcut...”

 Cruceru Cristina
.

Ispita Denis a sărutat-o pe Cristina de la Insula Iubirii. Ce gesturi romantice au fost surprinse între cei doi concurenți ai emisiunii. În episodul 13 de la Insula Iubirii, Cristina și Denis au avut parte de momente romantice, după ce tânărul a mers în camera concurentei. Ispita Denis și-a mărturisit sentimentele în fața Cristinei, spunându-i că are o atracție față de ea. Iată cum a reacționat concurenta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ediție incendiară a emisiunii Insula Iubirii. În episodul 13, ispita Denis a sărutat-o pe Cristina, iar mai apoi i-a spus tot ce simte pentru ea. Cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice, și-au făcut tot felul de declarații siropoase, așa cum nimeni nu se aștepta.

Denis-si-Cristina-1Denis-si-Cristina-1

Denis Slav este cel care a intrat în camera concurentei, iar mai apoi i-a dezvăluit că simte o atracție față de ea. Acesta este de părere că aceleași sentimente vin și din partea Cristinei și tocmai din acest motiv a decis, să facă el primul pas spre inima ei.

Citește și: Moment terifiant pentru Oana Monea, de la Insula Iubirii, în plină stradă. Ce a pățit ispita: „Oare între ce fel de oameni trăim?”

Citește și: Cum arată Teodora Marcu de la Insula Iubirii fără machiaj și fără filtre

Citește și: Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete. Instanța a decis: „Apartamentul a fost scos la vânzare cu…'

Citește și: Marcel Pavel are 'interzis' la petrecerea aniversară a soției lui: 'Îi dau bani să-și cumpere cadou'

Ispita Denis a sărutat-o pe Cristina de la Insula Iubirii

Denis a mers în camera Cristinei pentru a o cunoaște mai bine și pentru a face el primul pas. Zis și făcut! Cei doi au avut parte de gesturi romantice, după care acesta a îmbrățișat-o și a sărutat-o pe gât.

‘Florin a venit afară și i-a zis ceea ce i-a zis Cristina și am mers în camera ei ca să o invit în camera mea, să o cunosc, o simt că dacă aș face primul pas cu siguranță ar accepta. Cristina este că o carte deschisă. Am unit paturile și am făcut un pas spre ea, am vrut să o îmbrățișez și a acceptat, am sărutat-o pe gât, pe umăr, pe spate…Am văzut-o că tresărea la un moment dat.”, a spus ispita Denis, la Insula Iubirii.

Cristina și Sebastian s-au despărțit

Cristina și Sebastian au decis să meargă pe drumuri diferite, asta după ce concurenta a hotărât să pună capăt relației. 'Mă bucur că am avut curajul să iau această decizie în această seară. E dureros să renunți la persoana iubită, dar totodată nu pot să fiu egoistă și nici nu îmi doresc să ne pierdem timpul. Odată cu încheierea ceremoniei focului, se încheie și relația mea cu Sebastian, spunea Cristina.

Sursă foto: Captură Video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton