Tatăl Cristinei Spătar a murit. Imagini dureroase de la înmormântare

 Mirea Roxana
.

Cristina Spătar trece prin clipe grele. Îndrăgita actriță a anunțat, prin intermediul rețelelor sociale, că tatăl ei s-a stins din viață. Acesta suferea de cancer la gât, iar boala l-a răpus. Cristina Spătar a publicat un mesaj emoționant pe Facebook și a primit foarte multe mesaje de condoleanțe din partea urmăritorilor ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar trece prin momente pline de suferință. Tatăl ei s-a stins din viață, fiind diagnosticat cu cancer la gât. Vestea decesului a fost dată chiar de către actriță care a publicat, sâmbătă seara, un mesaj emoționant și o fotografie cu ea lângă sicriu.

Drum lin spre îngeri, tată… Acolo o vei reîntâlni pe ea…', a scris Cristina Spătar, pe Facebook, referindu-se la mama sa. De asemenea, actrița a ținut să îi mulțumească pentru sprijin părintelui Ioan Bârgăoanu, protopopul de la Oneşti.

200230630_1923915014439944_3685319969298410266_n200230630_1923915014439944_3685319969298410266_n

Internauții nu au rămas indiferenți la suferința Cristinei Spătar și i-au scris numeroase mesaje de condoleanțe. „Condoleante sincere! Sa aveti puterea de a trece peste aceste momente grele. Numai împreună cu cei apropiați veti depăși acesta situație grea… Dumnezeu sa va ajute!', „Multă putere multă putere și multă credință să treci mai ușor peste aceasta grea încercare! Îngerașii tăi te vor ajuta să treci mai ușor peste aceasta grea încercare!! Dumnezeu vă va ajuta să treceți peste aceste clipe extrem de grele pe tine și pe sora ta' sau „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe și să vă dea Domnul multă putere ca să treceți peste această pierdere grea!', sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: A murit regizorul Dennis Berry.Era fostul soț al actriței Anna Karina

Citește și: Mara Bănică s-a cununat religios.Prima imagine de la nuntă

Citește și: În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu:„Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție „/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu.Cine este Yasmine

Cristina Spătar: „Cred că e un blestem'

Cristina Spătar a declarat anul trecut , în cadrul unei emisiuni TV, că moartea mamei sale a fost cea mai grea lovitură pentru ea. Aceasta s-a stins din viață, pierzând lupta cu cancerul.

 „Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare', a declarat Cristina Spătar.

Tot atunci, actrița a dezvăluit că tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer la gât.

Tatăl meu a încercat mai multe relații, toate ar fi murit de cancer. Cred că e un blestem. Acum am aflat că și el are cancer la gât. Eu și sora mea vrem să-i fim alături. Există un Dumnezeu și el îmi dă putere, lecții. Fiecare are un Dumnezeu, o cruce de dus, eu o duc pe a mea, e mai grea', spunea aceasta, anul trecut.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton