Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda: "Ar putea fi viitoarea mea soție!"

 Dumba Gabriela
.

Cristi Mitrea se iubește de patru ani cu Andreea Caranda, celebra Colombina de la Abracadabra și momentan producător la multe emisiuni de divertisment de la Pro TV, inclusiv Vorbește Lumea. Cristi Mitrea spune că o vede pe Andreea Caranda drept viitoarea lui soție, deși relația lor este una „pe smardoială”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristi Mitrea, tatăl copilulului Andreei Mantea, și-a găsit fericirea, de patru ani ani, în brațele unei alte Andree, Caranda de data asta. Luptătorul MMA a făcut dezvăluirea în cadrul unui podcast și nu doar că și-a asumat, în sfârșit, în mod public relația cu producătoarea de la Vorbește Lumea, dar vorbește și despre căsătorie.

3-23-2

'E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda.

Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici.

Suntem pe smardoială. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect.', a declarat Cristi Mitrea în cadrul unui podcast.

Cristi Mitrea despre Andreea Caranda: Am iubit-o de când eram copii!

Cristi Mitrea și Andreea Caranda se cunosc din copilărie și fostul iubit al Andreei Mantea susține că a iubit-o dintotdeauna. Sportivul admite că relația lor nu este foarte sănătoasă, însă pasiunea îi ține împreună.

'Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani.

Nu are pe nimeni, pentru că nu are voie (n.r. râde). Da, într-un fel ciudat, avem o relație. Ciudat, că nu e sănătoasă relația. E pasiune multă, e foc.', a mai spus Cristi Mitrea.

Citește și: Oana Zăvoranu a rămas însărcinată cu Pepe, dar a făcut avort: „Nu am simțit…'

Citește și: Pepe, adevărul despre femeia în compania căreia a fost surprins: „Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum'

Citește și: Drama din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce nepotul lui a murit: „Nu am zis niciodată până acum'

Cine este Andreea Caranda, iubita lui Cristi Mitrea

Andreea Caranda, cunoscută prin prisma personajului Colombina de la Abracadabra, a ales să stea mai mult în spatele camerelor de luat vederi.

La 13 ani a avut primul salariu și de la 15 ani a lucrat în paralel și în echipa de producție – în arhivare, montaj și asistență de producție. La 17 ani a fost una din gazdele emisiunii Alo, Generația Pro', o emisiune dedicată adolescenților.
La 20 de ani, a avut rolul principal feminin într-o producție românească – Cassa Loco – primul sitcom românesc de comedie, la Pro Tv. Ulterior, a intrat la Facultatea de Regie Film și Televiziune, la clasa lui Mircea Drăgan, pe care am terminat-o ca șefă de promoție. La 21 de ani, era cel mai tânăr producător executiv din România, creând o emisiune fenomen – 'De 3 ori femeie' cu Mihaela Tatu.
După 3, 4 ani de emisiuni live, a făcut film, unde a lucrat în producție cu echipe din străînătate de la Zefirelli și Armand Assante până la The Dark is Rising' și Narnia'. A revenit apoi la marea dragoste – televiziunea – ca și producător general la Pro Tv Internațional, unde se ocupa de toate producțiile postului, inclusiv de evenimentele din comunitățile de români din diaspora (Spania, Italia, Israel, Statele Unite).
Din 2014 și până în prezent este producător la 'Românii au Talent' și la 'Vocea României', și din 2015 la Vorbește Lumea', un morning show live, de luni până vineri pe Pro TV.

Cristi Mitrea regretă că a participat la Burlăcița, pentru inima Andreei Mantea

În urmă cu 7 ani, Burlăcița a fost show-ul matrimonial care i-a adus împreună pe Cristi Mitrea și Andreea Mantea. Povestea de iubire dintre cei doi a continuat după emisiune și au făcut împreună un copil, însă ulterior s-au despărțit, chiar când bruneta era gravidă.

Sportivul numește participarea în cadrul show-ului 'cea mai mare greșeală' și susține că relația cu Andreea Mantea a fost întotdeauna un subiect foarte sensibil pentu el.

'Băiatul ăla care a făcut greșeala aia mare. Am fost la Burlăcița și întâmplarea a fost că nu am vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig, oriunde m-ai pune. M-am văzut cu 12 deștepți acolo și am zis că eu sunt cel mai deștept. Eu am plecat cu avionul și am venit cu avionul. (n.r. râde) Da, a venit și Andreea cu mine.

De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relație serioasă. Da, s-a născut și un copil. Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul și este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie, prin cum s-au desfășurat lucrurile, a situației prin care ne aflăm în momentul de față', a declarat Cristi Mitrea în cadrul unui podcast, potrivit Spynews.ro.

Cât despre băiețelul pe care îl are cu Andreea Mantea, Cristi Mitrea a recunoscut motivul pentru care la început nu a crezut că micuțul David este fiul lui. Luptătorul MMA a povestit că a primit un mesaj de la prezentatoarea TV, prin care l-a anunțat că este gravidă, cu toate că ei nu mai formau un cuplu.

'Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la 'nu l-ai dorit' este faptul că alesesem că termin relația

Eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. Am iubit-o pe Andreea Mantea, mult. Femeile care au ajuns în casa mea, pe toate le-am iubit', a mai spus luptătorul MMA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton