Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite, sezonul 9

 Cica Cristina
.

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite, sezonul 9? Au mai rămas nouă concurenți la Chefi la cuțite, care s-au calificat în semifinale după battle-ul cu numărul 17. În echipa verde, a lui Sorin Bontea, au mai rămas doi concurenți, trei în echipa violet, a lui Cătălin Scărlătescu, și patru în echipa albastră, a lui Cătălin Dumitrescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

S-au aflat cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite, sezonul 9. În competiție au mai rămas nouă concurenți, după alte două eliminări neașteptate, din echipa lui Sorin Bontea. Victorina Matveev și Dorin Voiașciuc sunt ultimii doi concurenți, eliminați din competiție înainte de semifinale.

Semifinalisti-chefi-la-cutite-sezonul-9-1Semifinalisti-chefi-la-cutite-sezonul-9-1

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite

Primii semifinaliști de la Chefi la cuțite au fost cei trei concurenți din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Echipa violet a câștigat proba în battle-ul cu numărul 17 și nu a mai fost nevoie să intre la duel. Astfel, primii trei semifinaliști: Valentina Ioniță, Narcisa Birjaru și Alex Bădițoaia, cuțitul de aur din echipa lui Scărlătescu.

La duel au intrat celelalte două echipe: cea verde și cea albastră! În urma confruntării, Sorin Bontea a rămas fără doi concurenți. Victorina Matveev și Dorin Voiașciuc au plecat înainte de semifinale, astfel în echipa verde au mai rămas doar doi concurenți: Elena Matei și Rikito Watanabe.

În echipa albastră au rămas patru concurenți: Cătălin Amarandei, Florin Revesz, concurentul care a trecut prin toate echipele în acest sezon, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu și Keed. 

Lista completă de semifinaliști de la Chefi la Cuțite

Astfel, lista completă a semifinaliștilor de la Chefi la cuțite, sezonul 9 este:

  • Elena Matei
  • Rikito Watanabe
  • Valentina Ioniță
  • Narcisa Birjaru
  • Alex Bădițoaia
  • Cătălin Amarandei
  • Florin Revesz
  • Ștefan Borleanu
  • Keed.

Citește și: Trecutul neștiut a lui Keed de la Chefi la cuțite!A vândut ziare în Danemarca

Citește și: Când are loc finala Chefi la Cuțite și ce schimbări au apărut în program

Citește și: În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu:„Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție „/ EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios!Primele imagini de la nuntă

Dorin Voișciuc, eliminat de la Chefi la cuțite înainte de semifinale

Dorin Voiașciuc a izbucnit în lacrimi, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Concurentul a vrut să ajungă în finală, după ce i-a promis fiicei sale că va câștiga competiția.

'Nu credeam că este așa de greu și că trec prin așa stări și așa emoții… Dacă știam, nu participam. La un moment dat, când prinzi un proiect sau o chestie de genul ăsta și mergi și te prezinți cuiva și îți zice: 'Aa, te-am văzut! Ai plecat acasă'… Mă bucur enorm de mult că am lucrat alături de toată echipa, însă, dacă se întâmpla în semifinală, nu aveam absolut nicio problemă, aș fi cu mers cu fruntea sa. Părăsesc emisia cu un mare regret. Nu o să pot să-mi privesc copilul în ochi. I-am promis fetiței mele că voi câștiga', a declarat Dorin Voiasciuc, cu ochii în lacrimi.

'Îmi pare rău! Să știi că sunt mândru că te-am avut în echipă', i-a spus Sorin Bontea concurentului său.

'Îmi pare că v-am dezamăgit', i-a spus Dorin, extrem de afectat, fiind încurajat imediat de jurat: 'Nu m-ai dezamăgit. Să nu mai spui asta!'.

Victorina Matveev, eliminată de la Chefi la cuțite înainte de semifinale

Tot din echipa verde a plecat și Victorina Matveev, care a simțit oarecum că va fi eliminată după ultimul battle.

'Ascuns, undeva, a fost gândul ăla că eu azi nu trec. În momentul când pierzi ceva, te încurajezi, îți ridici capul sus și în momentul când pierzi știi de ce ai pierdut, cum ai pierdut și cum să te ridici înapoi', a declarat Victorina Matveev la Chefi la cuțite.

Cine a câștigat cele opt ediții Chefi la Cuțite

Până la acest moment au fost opt sezoane de Chefi la cuțite, iar cele mai multe victorii au fost adjudecate în dreptul lui Sorin Bontea. Concurenții din echipa lui au câștigat de patru ori Chefi la cuțite.

Ceilalți doi chefi, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au avut doar câte două trofee, fiecare. Rămâne de văzut cine va câștiga sezonul 9 și în dreptul cui va mai fi trecută încă o victorie.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton