Pepe, adevărul despre relația cu Yasmine! S-a filmat alături de ea: „Nu vreau să...”

 Lăstun Ana Maria
.

După ce Pepe s-a afișat alături de Yasmine, în cursul weekend-ului trecut, artistul s-a filmat și a lămurit situația despre noua sa posibilă iubită. Este pentru prima dată când Pepe postează pe rețelele de socializare o filmare alături de șatena care a apărut de curând în viața sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pepe și posibila sa iubită au apărut în toată presa mondenă autohtonă în ultima perioadă, dat fiind faptul că au fost fotografiați și filmați în ipostaze extrem de apropiate. În cursul weekend-ului trecut, cei doi au apărut la același eveniment monden, iar fanii au fost surprinși să observe cum Pepe o sărută pe tânăra de lângă ele, sub privirile tuturor.

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu. Cine este Yasmine

Citește și: Pepe îi dă replica Oanei Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea'

Citește și: De ce a mers Oana Zăvoranu la vrăjitoare: „Mama s-a aliat cu Pepe”

Citește și: Oana Zăvoranu a rămas însărcinată cu Pepe, dar a făcut avort: „Nu am simțit…”

Citește și: Raluca Pascu vorbește despre relația cu Pepe, după divorț: „E mai bine să fim fericiți”

Cei doi nu au confirmat sau infirmat relația, până astăzi. Marele pas a fost făcut de Pepe, care s-a filmat alături de superba șatenă și, mai în glumă, mai în serios, a precizat că nu vrea să dezvăluie nimic despre relația cu Yasmine. Interpretul a precizat că a fost sunat de mai mulți jurnaliști și că a văzut toate articolele despre ei, din ultima perioadă, iar afirmațiile despre noua sa posibilă iubită sunt de-a dreptul spumoase.

Pepe, dezvăluiri amuzante despre posibila iubită

Pepe-primele-declaratii-despre-iubita-yasmine-1Pepe-primele-declaratii-despre-iubita-yasmine-1

Toată lumea știe deja că Pepe este o persoană extrem de amuzantă, care face haz de necaz cu fiecare ocazie. Nici de data aceasta nu a renunțat la obiceiurile care-l caracterizează și deși Yasmine se afla lângă el, a mărturisit că… nici măcat nu o cunoaște! Este de consemnat faptul că Pepe a decis să nu confirme sau să infirme relația cu frumoasa Yasmine, dar, după cum relevă și celebra vorbă românească, „să-i lăsăm să se mai cunoască!'.

'Salutare, am tot apărut în presă și am fost sunat de mai mulți jurnaliști, să mă întrebe dacă sunt într-o relație cu o fată, Yasmine. Bă fraților, nici nu știu cum arată! Nu vreau să… chiar nu vreau să vă spun. Mă, dar pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cineva și pac, știre. Pe bune? Poate că, poate că nu e cazul… Oricum, sunt liber să fac ce vreau, da?', a declarat Pepe, pe InstaStory.

Pepe: „Da, suntem împreună!'

La scurt timp după declarația de pe rețelele de socializare, Pepe a decis să confirme relația cu Yasmine, noau sa iubită. Artistul a explicat, totuși, că nu vrea să ofere prea multe detalii, dat fiind faptul că sunt de puțin timp împreună. Se pare că noul cuplu iese la întâlniri de ceva vreme, iar Pepe a declarat că nu vrea să mai discute despre fosta sa soție, Raluca Pastramă.

'Nu am ce să povestesc despre relația pe care o am, nu vreau să spun acum prea multe, mai ales că suntem la început. Nu vreau să regret peste șase luni ceva spus acum, așa că tot ceea ce zic este că da, suntem împreună, ne-am asumat. Am recunoscut că suntem împreună și am postat pe Instastory. Noi ne întâlnim, discret, de ceva vreme, dar acum am fost văzuți public împreună pentru că am decis să ne afișăm și public.

'Nu mă întreba de Raluca, sunt la cafea cu Yamine (râde, n. red.). Suntem acum în tatonări, ne-am văzut în oraș, ne bem cafeaua împreună și discutăm. Ce pot să spun mai mult, este clar tot ce se petrece între noi, dar nu vreau să dau prea multe explicații pe acest subiect. Vom vedea unde vom ajunge.', a declarat Pepe în urmă cu puțin timp, pentru Fanatik.


Pepe este pregătit să se căsătorească din nou!

La luni bune după divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a explicat că nu el este cel care a luat decizia. Deși fosta parteneră a luat decizia de a renunța la căsnicie, artistul pare că s-a refăcut și este pregătit să se căsătorească din nou. Mai mult, cântărețul își dorește încă un copil, alături de femeia care îi va fi soție!

'Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă', a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

Sursa FOTO: Facebook & Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton