Elena Marin și Raluca Dumitru s-au certat din nou, la Survivor: "E grav când nu ai minte la 33 de ani"

 Mirea Roxana
.

Este cunoscut faptul că Elena Marin și Raluca Dumitru nu au fost cele mai bune prietene la Survivor România, chiar dacă se cunoșteau de dinainte de a intra în competiție. După jocul de comunicare de duminică seara, tensiunile au atins cote maxime, iar cele două Faimoase au aruncat noi înțepături una spre cealaltă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Marin și Raluca Dumitru se cunoșteau dinainte de a participa la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Însă, chiar dacă afară s-au înțeles foarte bine, în competiția din Republica Dominicană lucrurile au stat cu totul altfel. În plus, în ultima perioadă, tensiunile dintre cele două Faimoase au început să crească.

r1-1r1-1

După jocul de comunicare de duminică seara, Elena Marin și Raluca Dumitru și-au aruncat noi înțepături. Raluca și Maria Chițu aveau o discuție mai aprinsă, iar Elena a simțit nevoia să intervină și să îi ia apărarea Războinicei. Totul a plecat de la faptul că Raluca i-a spus Mariei că îi este ușor cuiva s-o păcălească pentru că are 20 de ani.

Citește și: Raluca Dumitru, eliminată de la Survivor:„Am realizat că nu sunt atât de puternică'

Citește și: Mama lui Ștefan Ciuculescu, despre parcursul fiului ei la Survivor:„Sper să apuce săptămâna viitoare'

Citește și: Mara Bănică s-a cununat religios.Prima imagine de la nuntă

Citește și: Ce a pățit Teo în timpul interviului cu Larry Hagman, alias JR din Dallas:„Mi-a pus microfonul pe masă…'

Ceartă între Raluca Dumitru și Elena Marin la Survivor

Elena Marin a sărit în apărarea Mariei și a zis că e mult mai grav dacă ești păcălit la 34 de ani, făcând referire la Raluca Dumitru. Cea din urmă a simțit nevoia să riposteze.

Raluca Dumitru:  Ai 22 de ani. Când o să ajungi la 30, o să gândești altfel, o să vezi.

Maria Chițu: Probabil, dar deocamdată am 20.

Raluca Dumitru: Ești mai ușor de păcălit.

Elena Marin: Mai grav când ești păcălit la 34.

Raluca Dumitru: Da, e mai grav când nu ai minte la 33.

Elena Marin: E nasol când la 34 ești pervers și îți vezi interesul, Raluca.

Raluca Dumitru, eliminată de la Survivor

Raluca Dumitru a părăsit competiția Survivor România pentru că a avut cele mai puține voturi din partea oamenilor de acasă. Ea a fost nominalizată de Elena Marin, care a fost desemnată favorita publicului. Raluca a spus că nu este supărată pe colega ei, dar se aștepta la o nominalizare din partea sa.

„Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă. Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte. Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă. Mă consider o persoană norocoasă.

Mă așteptam să fiu nominalizată de Elena dacă va fi favorită. Eu mă simt norocoasă că am ajuns până aici în competiție. Aici mi-am înfruntat foarte multe frici și am învățat multe lucruri. Când eram acasă, mă consideram o persoană puternică, aici am realizat că neavând prietenii lângă mine nu sunt atât de puternică. Sper că am ajutat echipa și am adus puncte și nu am dezamăgit pe nimeni‘, a declarat Raluca Dumitru.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton