Tania Popa, la un pas să facă atac de panică, în timpul unei probe, la Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Singura mare problemă..."

 Dumitrache Laura
.

Tania Popa este una dintre vedetele din România care a acceptat să participe la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. De-a lungul anilor, actrița a mai participat la diverse emisiuni televizate. În ediția de aseară a reality show-ului, Tania a trăit momente de groază. Deși a câștigat proba împreună cu Răzvan Botezatu, actrița a izbucnit în lacrimi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Probele limită de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” continuă. Seara trecută, Tania Popa a izbucnit în lacrimi după ce a câștigat, împreună cu Răzvan, 4 porții de carne cu garnitură. Actrița a fost nevoită să-și introducă mâna într-un spațiu cu șobolani.

tania popatania popa

Tania Budi a fost extrem de puternică și a dus proba la buhn sfârșit, sub privirile șocante ale prezentatorilor TV. Actrița a încercat din răsputeri să nu renunțe și să nu se lase descurajată. Împreună cu Răzvan Boteazatu a reușit să câștige patru porții de mâncare.

Citește și: Cine este Tania Popa.A suferit două comoții cerebrale până la vârsta de 3 ani

Citește și: Viața actriței Tania Popa, un lung șir de drame:”Am stat în comă 3 luni”

Citește și: La ce facultate merge Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România:”Îmi place ceea ce o să fac!”

Citește și: Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit cântăreața:„M-am dus direct la urgențe'

Tania Popa, la un pas să facă atac de panică, în timpul unei probe, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Tania Popa a trecut prin momente de groază în ediția de seara trecută a emisiuii Sunt celebru, scoate-mă de aici! La finalul probei  „Frici și Delicii', Tania a izbucnit în lacrimi după ce a câștigat, impreună cu Răzvan Boteazu, 4 porții de carne cu garnitură.

Vedeta a fost la un pas să facă un atac de panică în timpul unei probe. Tania Popa a fost nevoită să recupereze o stea, în timp ce zeci de șobolani mișunau pe lângă mâna ei. Din fericire, actrița a dus proba la bun sfârșit și a început să plângă la finalul acesteia.

Tania Popa, în lacrimi după ce a câștigat proba alături de Rărzvan Botezatu

Celebra actriță a avut de înfruntat o probă destul de grea. Vedeta a fost acoperită cu ouă și făină, după care a trebuit să își strecoare mâna printre șobolani pentru a recupera steluța. După finalul probei, Tani a a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că ea și Răzvan Botezatu au câștigat patru porții de carne.

Fericiți și extenuați, cei doi concurenți s-au îmbrățișat, iar Tania nu a putut să-și stăpânească lacrimile de bucurie. „Singura mare problemă în acest joc a fost faptul că băgai mana undeva și nu știai ce se află acolo”, a declarat Tania la finalul probei.

Concurenți „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022

 „Sunt celebru, scoate-mă de aici!',  a început cu un nou sezon după câțiva an de pauză. 12 vedete trebuie să facă față provocărilor dure din concurs. Artiști, actori, prezentatori tv, fotbalisti sau creatori de continut se numără printre concurenți. Iată lista cu cei 12 concurenti ai emisiunii: Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, Ruxi, Mara Banica, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.

Vedele stau izolate, departe de casă, fără acces la telefin sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton