Cove revine la TV cu o nouă emisiune la Prima TV: "Este prima oară când prezint un astfel de format"

 Dumitrache Laura
.

Cove revine la TV cu o nouă emisiune. Prezentatorul TV a părăsit anul trecut emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV, după șase ani. Ulterior s-a implicat într-un nou proiect, iar acum își anunță revenirea în televiziunea. Cove este unul dintre cele mai noi vedete de televiziune în proiectul Prima TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anul trecut Cove a părăsit emisiunea pe care o prezenta alături de Adela Popescu, la PRO TV. Acesta a revenit la Prima TV, unde a prezentat alături de Diana Bart, Flash Monden. Postul de televiziune și-a prezentat grila de toamnă, iar Gabriel Coveșeanu va prezenta o nouă emisiune-concurs, „Primii câştigă!'

covecove

După o perioadă de concediu, Gabriel Coveșeanu a revenit la muncă. Prezentatorul TV pregătește alături de o echipă mare o emisiune nouă. Vedeta tv susține că este pentru prima dată când moderează un astfel de format. Show-ul va fi difuzat de patru ori pe săptămână.

Citește și: Ce salariu are Cove la Prima TV:”Vorbește lumea…”

Citește și: Ce obiect surprinzător poartă Bianca Drăgușanu mereu cu ea, în geantă. L-a primit cadou:„Folosesc…'

Citește și: Irinel Columbeanu a fost îndrăgostit de Monica Macovei, fost ministru al Justiției:”Era drăguță, mă ajuta cu…”

Citește și: Câți bani de buzunar primea Alexia Eram, când locuia cu părinții:„Au fost destul de stricți'. Pe ce cheltuie acum sume importante

Cove revine la TV cu o nouă emisiune, la Prima TV

Gabriela Coveșeanu sau Cove, așa cum este cunoscut de public, se pregătește să revină pe micile ecrane cu o nouă emisiunea. Prezentatorul Tv va modera un nou format de emisiune. Mai exact, Cove va prezenta un quiz-game, difuzat de patru ori pe săptămână.

„Am emoții în legătură cu această emisiune, cum este firesc. Emoțiile sunt mari mai ales când vorbim despre emisiuni în direct. Este un proiect nou, un quiz-game inedit. Pentru mine este prima oară când prezint un astfel de format. Am mai prezentat game-show-uri, însă este primul quiz-show de acest tip. Proiectul este unul deosebit. Mă bucur că astfel de emisiuni prind tot mai mult la noi', a declarat Cove pentru fanatik.

Cove va prezenta „Primii câștigă'

Prezentatorul Tv a acceptat acest proiect cu speranța că telespectatorii vor urmări acest reality show. Emisiunea „Primii câștigă' este un quiz-game prin care românii din fața micilor ecrane se pot alege cu banii frumoși. Pentru Cove este o reală provocare să conducă un astfel de show.

Vedeta tv a făcut o paucă de la aparițiile pe micile ecrane. Cove a prezentat la Prima Tv Flash Monden, alături de Diana Bart. După un concediu de vară, realizatorul Tv este pregătit să revină cu forțe proaspete.

Cove, despre începuturile carierei sale

Cove a vorbit despre începuturile carierei sale, dar și despre experiența pe care a obținut-o în urma colaborării cu Andreea Marin. Vedeta tv a mărturisit că îi datorează multe fostei sale colege, deoarece aceasta l-a ajutat să se dezvolte din multe puncte de vedere. La 25 de ani, Cove a primit oferta de a prezenta emisiunea „Surprize, surprize' alături de Andreea Marin.

Cove a devenit cunoscut într-un timp foarte scurt, iar oamenii aveau să îl recunoască după prima apariție a emisiunii. Deși a mai avut parte de o mulțime de proiecte după ce s-a terminat emisiunea pe care o prezenta alături de Andreea Marin.

„Pot să spun că atmosfera pe care am întâlnit-o acolo, echipă cum a fost atunci, în anii aceia frumoși, în care toată lumea venea cu idei, voiam să facem, toată lumea avea pasiune pentru povestea asta. Lucrurile s-au cam pierdut între timp. Televiziunea azi a devenit o meserie cumva.', a declarat bărbatul într-un interviu pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton