Angela Gheorghiu și iubitul mai tânăr cu 22 de ani au sărbătorit 9 ani de relație. Mesajul sopranei: "Mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevărată"

 Laciu Andreea
.

Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea, iubitul mai tânăr cu 22 de ani, au sărbătorit zilele acestea împlinirea a nouă ani de relație. Se pare că dragostea lor a fost atât de puternică, încât cei doi au trecut cu succes peste diferența impresionantă de vârstă, cât și peste gurile rele care nu le-au dat multe șanse.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Celebra soprană se mândrește cu partenerul ei de viață, care o și însoțește adesea la evenimente. Cei doi nu și-au ascuns iubirea vreodată și se afișează mai fericiți ca niciodată, inclusiv pe rețelele de socializare. Pentru că acum a fost vorba despre o ocazie specială, Angela Gheorghiu a ținut să îi transmită un mesaj deosebit partenerului ei de viață.

angela-gheorghiu-1angela-gheorghiu-1

Angela Gheorghiu și iubitul ei au împlinit 9 ani de relație

Îndrăgita artistă împlinește 57 de ani mâine, pe 7 septembrie, dar nu își arată deloc vârsta din buletin. De o frumusețe răpitoare, parcă a întinerit de când se iubește cu medicul stomatolog Mihai Ciortea. Acum, Angela Gheorghiu și partenerul ei mai tânăr cu 22 de ani au sărbătorit la Viena împlinirea celor 9 ani de relație.

Sărbătorim astăzi, la Viena, cea de-a 9-a aniversare! Mulțumesc, Mihai, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevărată. Tu ești și vei fi mereu totul pentru mine!', a scris Angela Gheorghiu pe contul de Instagram.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Angela Gheorghiu și iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Cum l-a cunoscut soprana pe Mihai și ce a atras-o la el: „E îngerul meu pe Pământ!”

Citește și: La ce facultate merge Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România: „Îmi place ceea ce o să fac!”

Citește și: Cezar Ouatu, adevărul despre relația cu Angela Gheorghiu, după despărțire: „Nu ne-am mai vorbit”

Citește și: Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit cântăreața: „M-am dus direct la urgențe'

Soprana a mai fost căsătorită de două ori

Angela Gheorghiu a fost căsătorită prima dată cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ștefan Gheorghiu, informează Fanatik. Apoi a urmat un al doilea mariaj, cu Roberto Alagna. În anul 2013, cei doi finalizau divorțul. În același an, artista l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață, medicul stomatolog Mihai Ciortea.

Era un moment de suferință pentru Angela Gheorghiu, dar întâlnirea cu el, la Royal Opera House, i-a schimbat viața. Medicul iubește teatrul și muzica clasică, fiind un fan al sopranei încă de dinainte să o cunoască direct. Cu un an înainte să formeze un cuplu, el mergea des la spectacolele ei, atât în Europa, cât și în America. Mihai Ciortea era însoțit la evenimentele respective de către părinții săi, dar și de fratele lui geamăn.

Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că eu şi Mihai că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi că doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt.

Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat gentelman, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată.

Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştrii ne adoră împreună şi suntem intr-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea.', a povestit Angela Gheorghiu pentru Elle.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton