Tania Popa a împlinit 50 de ani. Cum sărbătorește astăzi: "Nu mai sunt așa de prietenă cu agitația"

 Dumba Gabriela
.

Tania Popa a împlinit astăzi 50 de ani și a dezvăluit ce își dorește de ziua ei și cum va sărbători. Dacă în urmă cu mulți ani, actrița petrecea până în zori de ziua ei, de ceva timp alege liniștea și prețuiește cel mai mult timpul petrecut cu familia ei, mai cu seamă că viața ei a fost un lung șir de drame.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ziua de 19 ianuarie este una specială pentru Tania Popa, mai ales în acest an, când schimbă prefixul. Actrița nu a avut o viață ușoară, a trecut pe lângă moarte de mai multe ori, dar a reușit să treacă peste toate problemele și acum se bucură de o viață fericită de familie.

301052707_604089994444917_5589499244446852949_n301052707_604089994444917_5589499244446852949_n

Cum petrece Tania Popa de ziua ei

La 50 de ani abia împliniți, Tania Popa nu mai dă petreceri cu fast și vrea să fie înconjurată doar de soțul și copiii ei.

„Când erau copiii mici, ei îmi confecționau cadourile, chiar dacă erau simbolice, și așa era cel mai frumos. Acum nu mă mai stresez să primesc ceva special, pentru că am convenit cu soțul să ne facem cadouri când ne place ceva, nu neapărat de zilele noastre.

Noi nu așteptăm o ocazie specială, dacă mi-a plăcut ceva anul ăsta, sigur o să primesc. Soțul meu gătește în general, că eu sunt mai ocupată, iar seara când vin de la spectacole nu mai vreau să stau la cratiță. Este foarte priceput. Azi n-o să mă lase să intru în bucătărie sau poate mergem la restaurant', a declarat Tania Popa pentru Fanatik.

Tania Popa spune că s-a distrat suficient de ziua ei de naștere, în anii trecuți, iar acum vrea doar liniște și relaxare.

„De ceva ani buni, eu nu mai sunt așa de prietenă cu agitația, mai ales la evenimente de genul. Prefer să fug, să stau în liniște cu familia mea și anul ăsta am făcut la fel, nu mă găsește nimeni în România.

Acum vreau să fiu doar cu ai mei, m-am distrat suficient în tinerețe la zilele mele. Sigur că mă bucur enorm când sunt sunată și primesc mesaje de felicitări, atunci îmi dau seama cine ține la mine', a mai povestit Tania.

Citește și: Viața actriței Tania Popa, un lung șir de drame: „Am stat în comă 3 luni'

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Tania Popa, după doar o săptămână de relație: „Eu nici nu știam numele de familie'

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…’/ EXCLUSIV

Tania Popa a stat trei luni în comă

Tania Popa are o viață personală zbuciumată, presărată cu căsnicii eșuate, moartea tatălui, spital, comă la trei luni de viață.

Tania Popa a dezvăluit că părinții nu s-au implicat foarte mult în viața și deciziile ei, nu pentru că nu și-ar fi dorit, ci pentru că nu i-a lăsat. A avut două accidente grave la vârste fragede, 9 luni, respectiv 3 ani, care i-au și afectat sistemul nervos.

„Ai mei cred că nici nu știau în ce clasă sunt. Eu am fost un copil foarte independent, nu aveam nevoie de nimic și orice ar fi decis ei, nu conta. În urma unui accident de când eram foarte mică, medicii le-au interzis să mă enerveze în orice fel.

La nouă luni, nașul meu, care avea doi metri, m-a scăpat. A fost prima mea comoție cerebrală. Mama spunea că s-a auzit ca o vază care s-a spart pe ciment.

Și la 3 ani am căzut într-o pădure, pe un cuib de viespi. M-au ciupit și am stat în comă 3 luni. Nu exista milimetru pe corpul meu fără rană’, a dezvăluit Tania Popa într-o emisiune TV, acum ceva timp.

Tania Popa a avut probleme serioase cu furia

Tania Popa nu a mai reușit mulți ani să-și controleze furia, s-a consumat în exces pentru orice mic impediment pe care l-a întâlnit și din această cauză s-a îmbolnăvit de psoriazis, o afecțiune cauzată de stres.

Au existat momente când Tania Popa și-a descărcat nervii pe mama ei, chiar dacă nu ea era cauza problemei. Tania Popa a învățat, între timp, să-și controleze furia și nu mai ajunge în punctul în care să aibă reacții agresive.

„M-am speriat că n-am știut să-mi controlez furia. Am fost internată câteva luni bune, că îmi explodase psoriazisul. Am regretat că m-am certat foarte urât cu mama, să țip până când să-i fie frică să mai scoată un cuvânt, să dau cu cuțitul în masă lângă ea, chiar dacă nu era vinovată.’, a povestit actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton