"Te sfâșie, nu poți uita". Christian Sabbagh vorbește despre cel mai dramatic moment din viața lui

 Radulescu Ruxandra
.

Christian Sabbagh vorbește despre cel mai dramatic moment din viața lui. Prezentatorul știrilor Kanal D, Christian Sabbagh, are o bogată carieră în jurnalismul de investigație și a avut ocazia să cunoască mulți oameni aflați în suferință. Experiențele, care și-au pus amprenta asupra sufletului său, au fost momentele când a fost corespondent de război, în diferite colțuri ale lumii, dar și cazurile de persoane exploate sexual, pe care le-a investigat. Iată poveștile cutremurătoare pe care Christian Sabbagh nu le poate da uitării.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Christian Sabbagh vorbește despre cel mai dramatic moment din viața lui. Christian Sabbagh este cunoscut ca prezentaorul știrilor Kanal D, însă el s-a format ca jurnalist de investigație. De-a lungul carierei sale a fost corespondent de război în diferite teatre militare și a investigat cazuri de copile care au căzut victime traficului de carne vie. Christian Sabbagh a văzut cum arată suferința umană în cele mai extreme circumstanțe. Jurnalistul Kanal D a relatat care au fost cele mai copleșitoare și dureroase momente și cum l-au afectat în plan personal.

sabbagh-1sabbagh-1

Christian Sabbagh vorbește despre cel mai dramatic moment din viața lui

Christian Sabbagh, prezentatorul știrilor Kanal D, este un apreciat jurnalist de investigație, dar și reporter de război. Sabbagh recunoaște că ororile războiului s-au imprimat pentru totdeauna în sufletul său. Jurnalistul nu poate privirile îngrozite și pline de suferință ale copiilor refugiați, nevoiți să fugă din calea terorii.

Citește și: Christian Sabbagh pleacă în Ucraina, în plin război: „Soția plânge, dar…”

Citește și: Christian Sabbagh și soția sa s-au împăcat: „Facem un copil”

„Au fost multe astfel de momente dureroase, îmi este greu să aleg o singură poveste. Am fost ca jurnalist în multe teatre de razboi și suferința din ochii copiilor refugiați nu o poți pune într-un clasament. Am vazut oameni nevoiți să lase în urmă toată viața lor, agoniseala, căminul și să ia calea exilului doar cu hainele de pe ei.

Astfel de povești ale durerii le-am tot revăzut, pentru că fața hâdă a razboiului este aceeași peste tot, în Liban, Siria, Libia și, mai nou, în Ucraina. Sunt povești dramatice, care te sfâșie, nu poți uita chipurile copiilor nevoiți să renunțe la copilarie, care nu se mai pot bucura de această perioadă frumoasă din viața lor', a spus Christian Sabbagh pentru Kanal D.

Christian Sabbagh: „Mi-aș dori să ne implicăm mai activ”

O altă poveste cutremurătoare, pe care Christian Sabbagh nu o poate uita, este cea acopiilor și fetelor ce au căzut pradă traficului de persoane. Jurnalistul suține că este nevoie ca societatea și autoritățile să se implice activ în ajutorarea victimelor nevinovate.

În cariera mea am facut tot felul de investigații și port în suflet toate poveștile copilelor care au căzut pradă traficului de carne vie, pe cele ale copiilor care sunt trași în lumea nemiloasă a drogurilor. Am cunoscut multe povești care sunt adevărate drame și mi-aș dori să ne implicăm mai activ cu toții pentru a le preveni', a subliniat prezentatorul Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton