Cum se simte Ileana Sterp în al doilea trimestru de sarcină: „E din ce în ce mai greu”. Ce spune despre alăptare

 Ifrim Georgiana
.

Cum se simte Ileana Sterp în al doilea trimestru de sarcină. Sora lui Culiță Sterp se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Pe contul de Instagram, aceasta a vorbit despre modul în care decurge sarcina, mărturisind că nu se poate odihni noaptea și că este depășită de responsabilitățile zilnice. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Sterp se pregătește să devină mamă din nou și susține că simptomele din a doua sarcină diferă cu mult față de prima. Acesta a mărturisit că și-ar dori să aibă patru copii, având în vedere că, la rândul ei, provine dintr-o familie numeroasă. În curând, soția lui Daniel Aloman va intra în ultimul trimestru de sarcină și recunoaște că face față cu greu simptomelor pe care le are. Ileana Sterp se confruntă cu o stare de oboseală constantă și îi este tot mai dificil să se ocupe și de treburile casnice.

il-9il-9

Cum se simte Ileana Sterp în al doilea trimestru de sarcină. Tot pe Instagram, viitoarea mamă a susținut că vrea ca la al doilea copil să alăpteze pe o perioadă mai îndelungată. În mai 2021, aceasta a devenit mamă pentru prima dată, atunci când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Citește și: Ileana Sterp, adevărul despre plecările dese ale soțului ei, Daniel Aloman. Ce se întâmplă în căsnicia lor:„Primesc mesaje în fiecare zi'

Citește și: Ileana Sterp, în lacrimi, în fața fanilor:”Azi v-am dezvăluit un lucru mai intim. Sper să nu mă criticați”

Citește și: Ce a pățit Dan Negru în vacanța din India:”Am fost la un pas de dezastru, am luat 100 de pastile într-o zi”

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu fără machiaj și filtre de înfrumusețare.Soția lui Dani Oțil a postat o imagine cu ea naturală

Cum se simte Ileana Sterp în al doilea trimestru de sarcină

Însărcinată cu al doilea copil, soția lui Daniel Aloman a susținut că se confruntă cu o stare de oboseală constantă. Pe lângă treburile casnice, Ileana Sterp se ocupă și de creșterea fetiței ei, Carla, motiv pentru care are momente când ajunge la epuizare. Viitoarea mamă a recunoscut că sunt zile în care oboseala își spune cuvântul și nu reușește să facă prea multe activități.

„Într-adevăr, e din ce în ce mai greu. Gătit, curățenie, spălat, activități cu Carla, etc. Plus că nu pot să dorm noaptea, cred că asta îmi pune capac. Astăzi am stat toată ziua în pijamale, nu m-am simțit deloc bine. Mi-am dorit doar să o hrănesc pe Carla, în rest nu am făcut mare lucru', a povestit Ileana Sterp, pe contul personal de Instagram.

„Îmi doresc să alăptez mai mult de data asta'

Ileana Sterp își face deja planuri cu pirivire la cel de-al doilea copil. Acesta a susținut că își dorește să alaptăze pe o perioadă mai îndelungată, de aproximativ un an și jumătate sau mai mult.

„Îmi doresc să alăptez mai mult de data asta. 1 an și 2 luni am alăptat-o pe Carla, acum vreau măcar un an jumate sau mai mult, nu am un timp. Pe Carla am înțărcat-o pentru că îmi doream să rămân însărcinată', a dezvăluit Ileana Sterp, în mediul online.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton