Iulia Sălăgean, despre căsnicia dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „I-am zis că are calea liberă și poate să...”

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Sălăgean a luat-o în vizor pe Bianca Drăgușanu. În urmă cu câteva zile, fosta soție a lui Alex Bodi și Ema Uta au fost protagonistele unui conflict de proporții. Make-up artista a acuzat-o pe Iulia Sălăgean că încearcă să-l seducă pe afacerist prin orice mijloace, trimițându-i imagini și filmulețe provocatoare. Ulterior, fosta soție a lui Alex Bodi a susținut că s-a săturat de scandaluri și că intenționează să-și facă dreptate pe cale legală. Acum, Iulia Sălăgean a adus-o în discuție și pe Bianca Drăgușanu, cea cu care Alex Bodi a fost căsătorit timp de câteva luni. Iată ce afirmații a făcut acesta despre mariajul celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în anul 2019. Mariajul celor doi a durat numai șapte luni, având în vedere că aceștia trăiau într-o mare tensiune. Deși și-au dorit un divorț amiabil, separarea lor s-a lăsat cu amenințări, agresiuni și cuvinte grele. În urmă cu câteva zile, Iulia Sălăgean, fosta soție a afaceristului, și Ema Uta și-au adresat replici acide. Blondina a dezvăluit că Alex Bodi încearcă să se întoarcă la ea, în timp ce make-up artista este de părere că afaceristul a făcut acest gest pentru a-i provoca gelozia. Acum, Iulia Sălăgean a făcut noi afirmații despre femeile din viața fostul ei soț, amintind și mariajul acestuia cu Bianca Drăgușanu.

iul-10iul-10

Iulia Sălăgean a luat-o în vizor pe Bianca Drăgușanu. Nu este prima dată când creatoarea de modă și cea de-a doua soție a lui Alex Bodi își adresează replici acide. În trecut, cele două au avut un conflict de proporții, după ce blondina i-ar fi trimis mesaje lui Gabi Bădălău, actualul partener al Biancăi Drăgușanu.

Citește și: Iulia Sălăgean, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat:”Când ai conversații care le pot ruina viața…”

Citește și: Iulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de mesajele cu Gabi Bădălău:”Este luată, purtată, lăsată”

Citește și: Cât a plătit Corina Caragea pe o masă, la un restaurant din Bali:”Nici nu am apucat să mâncăm tot. Am avut două feluri de mâncare, desert, fructe”

Citește și: Ce surpriză i-a pregătit Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui.A împlinit 53 de ani

Iulia Sălăgean, despre căsnicia dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „I-am zis că are calea liberă și poate să…'

Invitată într-o emisiune televizată, fosta soție a lui Alex Bodi a făcut câteva declarații despre femeile din viața afaceristului. Acesta a adus în discuție mariajul dintre Bianca Drăgușanu și afacerist, susținând că ea a simpatizat-o pe creatoarea de modă. În același timp, Iulia Sălăgean este de părere că blondina nu a avut destulă încredere în sentimentele fostului ei partener.

„Eu nu aveam nimic de vorbit cu fata asta (n.r. Ema Uta) până să existe soțul meu, deci practic nu înțeleg ce are ea cu mine. Eu am spus că o apreciez și mi se pare că e altfel. Toată lumea, că eu nu sunt de acord cu nicio femeie, nu este adevărat, eu am fost de acord până și cu Bianca Drăgușanu.

I-am zis că are calea liberă și poate să facă tot ceea ce vrea. Asta înseamnă că nu este sigură pe sentimentele iubitului ei, eu nu m-am simțit frustrată pe nicio femeie', a declarat Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.

Alex Bodi, despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu: „Am fost căsătorit pe jumătate'

După încheierea mariajului cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi susținea că a fost căsătorit „doar pe jumătate', căci nu a făcut și cununia religioasă cu creatoarea de modă.

„Sunt căsătorit doar o dată, pai a doua oară la casa civilă nu se pune căsătorit, căsătorit e când te căsătorești și civil și religios, aia e o nuntă adevărată. A doua oară a fost doar cununia civilă, am fost căsătorit pe jumătate. Eu căsătoria o văd astfel, și religios', declara Alex Bodi despre mariajul cu Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton