Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Turcu Preda și soțul ei. Sunt căsătoriți de 26 de ani: „A fost dragoste la prima vedere”

 Ifrim Georgiana
.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Turcu Preda și soțul ei. Cântăreața de muzică populară și partenerul ei de viață, Iulian Preda, se cunosc de aproape trei decenii. În septembrie 2021, cei doi și-au reînnoit jurămintele la biserică, după 25 de ani de mariaj. Într-un interviu recent, solista a vorbit despre prima întâlnire cu soțul ei, dar și despre principiile care stau la baza relației lor. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Cristina Turcu și Iulian Preda a început în urmă cu 29 de ani. Recent, cunoscuta cântăreață de muzică populară a vorbit despre prima întâlnire dintre ei, mărturisind că a fost dragoste la prima vedere. Solista a recunoscut că în mariajul lor nu curs numai lapte și miere, însă au fost feriți de „momente mari de cumpănă'. În urmă cu ceva timp,  Cristina Turcu Preda spunea că a reușit să îmbine căsnicia cu viața artistică, astfel încât nciiuna să nu aibă de suferit.

cris-9cris-9

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Turcu Preda și soțul ei. Deși este discretă când vine vorba de viața privată, artista și-a deschis sufletul cu privire la căsnicia ei. Aceasta a rememorat prima întâlnire cu Iulian Preda, mărturisind că este omul care a susținut-o pe toate planurile.

Citește și: Victoria Răileanu și-a cunoscut logodnicul pe un site de dating, după divorțul de Conrad Mericoffer:”Am fost norocoasă”

Citește și: Cum arată apartamentul renovat de Dana Rogoz. E spectaculos:”Vom locui aici o scurtă perioadă”

Citește și: Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023:”Nu mă împinge, mă”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor s-au certat din cauza lui Gabi Bădălău:”Ramona l-a sunat”

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Turcu Preda și soțul ei

Cântăreața de muzică populară și soțul ei s-au cunoscut la un eveniment privat, în urmă cu 29 de ani. Solista a recunoscut că a fost dragoste la prima vedere și că Iulian Preda este bărbatul care a completat-o pe toate planurile și care a înțeles sacrificiile meseriei de artist.  

„Pe soțul meu, Iulian, l-am cunoscut la un eveniment privat unde cântam. A fost dragoste la prima vedere. În Iulian nu mi-am găsit doar marea dragoste, mi-am găsit marea chemare. Este omul care mi-a fost dăruit de Dumnezeu, este omul cu care iată că împart cu drag fiecare zi a vieții, de aproape 29 de ani. Ne completăm unul pe celălalt, ne ajutăm pe toate planurile, am avut și am cea mai mare susținere din partea lui pe plan profesional. Este omul care mi-a înțeles meseria, este un om foarte echilibrat și foarte bun', a declarat solista, potrivit unica.ro.

„Într-o familie, nu-i totul roz întotdeauna'

În cei 26 de ani de căsnicie, Cristina Turcu Preda și soțul ei au trecut prin câteva încercări. Cu toate acestea, artista a mărturisit că gelozia și discuțiile tensionate nu le-a caracterizat niciodată mariajul.

„Suntem o familie normală, la temelia căsniciei noastre a stat comunicarea, încrederea și respectul. Fără toate acestea la un loc nu există o relație bună în căsnicie, nu poți să reziști. Într-o familie nu-i totul roz întotdeauna. Dar, din fericire, nu am ajuns în momente mari de cumpănă. Amândoi am înțeles că ne este bine împreună, că oricât de mici sau mari ar fi problemele, amândoi le putem depăși. Ca-n orice familie există discuții, dar în cazul nostru trec foarte repede, soțului meu îi place să fie un gentleman și cedează repede, eu fiind mai încăpățânată. Iar, când au fost discuții în familie, în niciun caz nu au pornit de la gelozie.

Nu-mi poate spune nimeni că într-o familie, într-o căsnicie, poate exista numai lapte și miere. Important este să treci cu vederea certurile, să nu iei decizii pripite, să stai să calculezi totul și să pui în balanță. În vremurile de astăzi, viața nu este tot timpul frumoasă, dar tocmai pentru asta și pentru toate încercările îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că puteau fi mai grele, dar, cu siguranță, le-am primit doar pe acelea pe care le-am putut duce…. m-am călit cu fiecare zi, în fiecare zi', a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Fiica solistei s-a lansat în muzică

Iuliana, fiica Cristinei Turcu și a lui Iulian Preda, și-a făcut debutul în muzică. Pe lângă asta, tânăra de 29 de ani este impresar artistic. Cântăreața de muzică poulară este mândră de de parcursul profesional al fiicei sale, însă este conștientă că tănăra va trebui să facă multe sacrificii dacă își dorește să urmeze o carieră muzicală.

„Iuliana, fiica mea, și-a descoperit pasiunea în muzică și a studiat în Anglia business-lege și relații internaționale, s-a întors în țară, a mai terminat cursurile unei facultăți de management din București, are un serviciu în București, face impresariat artistic, iar mai nou face și muzică. Are 27 de ani și își construiește viața așa cum își dorește și eu sunt de acord cu lucrul acesta. A reușit să imprime și să lanseze patru piese cu videoclip: Solos, Cea mai scumpă piatră, Vin acasă de Crăciun si Taj mahal.

Este o bucurie sufletească că într-un final Iuliana cântă, că până la urmă este un dar de la Dumnezeu pe care nu oricine îl poate avea dar trebuie să muncească foarte, foarte mult. Cum spunea marele George Enescu, 10% talent și 90% muncă', a încheiat solista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton