De ce nu prezintă Gina Pistol America Express. Smiley a spus adevăratul motiv: "În momentul de față..."

 Laciu Andreea
.

S-a aflat de ce nu prezintă Gina Pistol emisiunea America Express. În perioada în care vedeta Antena 1 a fost însărcinată, dar și în perioada de după naștere, locul ei la cârma emisiunilor Asia Express și Chefi la Cuțite a fost luat de Irina Fodor. Fanii ei se așteptau ca ea să prezinte și America Express, sezonul difuzat începând cu luna ianuarie anul acesta, dar spre marea lor surprindere, tot Irina Fodor a fost aleasă în rolul de gazdă. Multă lume s-a întrebat ce se întâmplă, de fapt, iar acum Smiley a dezvăluit adevărul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a venit pe lume micuța Josephine, Gina Pistol a revenit la Chefi la Cuțite, însă a refuzat să prezinte America Express, peste Ocean. Irina Fodor i-a luat locul, iar fanii au început să se întrebe care este cu adevărat motivul pentru care prezentatoarea a luat această decizie neașteptată. Iubitul ei, Smiley, a dezvăluit mai multe detalii care explică modul în care a procedat Gina Pistol.

gina-pistol-1gina-pistol-1

De ce nu prezintă Gina Pistol America Express

Noul sezon America Express s-a filmat anul trecut, iar acum se difuzează la Antena 1, începând cu data de 15 ianuarie. De data aceasta, traseul îi va purta pe concurenți în Mexic, Guatemala și Columbia. Irina Fodor a preluat încă o dată cârma emisiunii, în locul Ginei Pistol.

Deși micuța Josephine a mai crescut, iubita lui Smiley a refuzat să plece acum atât de mult timp, cu toate că a recunoscut în mai multe rânduri că această emisiune este proiectul ei de suflet, chiar mai drag decât îi este proiectul Chefi la Cuțite. Artistul a povestit acum de ce partenera lui de viață a luat această decizie neașteptată.

Citește și: Cine prezintă următorul sezon America Express. Gina Pistol a făcut anunțul: „E greu”

Citește și: Cum arată Stana Izbașa la 53 de ani. Pare mult mai tânără: „Nu am avut timp să mă mărit până acum, dar…”

Citește și: Ce meserie are, de fapt, Gina Pistol și ce voia să devină în copilărie: „Asta îmi place cel mai mult. Visul meu era să…'

Citește și: Ce a pățit Dan Negru în vacanța din India: „Am fost la un pas de dezastru, am luat 100 de pastile într-o zi”

„Noi suntem și foarte împreună, așa. Adică mergem împreună peste tot. Eu, când am treabă în afara țării, plecăm împreună. Vin după mine la clip, la studio, adică noi stăm… Mie îmi place foarte mult să vină cu mine, ne-am și învățat toți trei, împreună.

Vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. Ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste, atât. Și când suntem împreună este…. n-ai cum, este priceless. Când te uiți la ea și vezi cum e', a declarat cântărețul, conform Impact.

Ce a spus iubita lui Smiley despre decizia ei

Prezentatoarea de la Antena 1 a spus că nu este pregătită să o lase acasă pe micuța Josephine, pentru că simte că așa ar pierde cele mai importante momente din viața fiicei sale.

„Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să îi explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile. Asta înseamnă foarte mult. În etapa în care este acum, copilul se schimbă de la o săptămână la alta.

Ea, față de cum era acum o săptămână, parcă e alt copil. Are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?', a declarat Gina Pistol, la Pro FM România.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton