Care este singura intervenție pe care și-a făcut-o Tania Budi: "Acum vreun an mi-am..."

 Laciu Andreea
.

Tania Budi se menține într-o formă senzațională la vârsta de 54 de ani și pare că timpul parcă a stat în loc pentru ea. Acum frumoasa blondină a dezvăluit public adevărul despre operațiile estetice. Care este, de fapt, singura intervenție de acest tip pe care și-a făcut-o?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Are în spate o carieră impresionantă în televiziune, dar și ca actriță, iar în palmaresul personal a bifat relații amoroase cu unii dintre cei mai vânați bărbați din România. Avea 41 de ani când a apărut în Playboy, iar mulți visează și acum să o aibă drept iubită. Mulți s-au întrebat cum de s-a menținut atât de bine în formă, iar secretele Taniei Budi au ieșit la iveală.

tania-budi-3tania-budi-3

Ce a dezvăluit Tania Budi despre operațiile estetice

Era una dintre cele mai dorite prezentatoare de televiziune din țara noastră cu ani în urmă. Apoi a jucat și în filme și seriale, precum Narcisa Sălbatică, La urgență sau The Sweeter Side of Life. S-a iubit cu bărbați celebri ca Dan Bittman sau Cătălin Botezatu, iar acum se simte împlinită cu toate deciziile pe care le-a luat în viață.

La 54 de ani, frumoasa vedetă nu se mai ferește de nimeni și de nimic. A recunoscut cu onestitate în podcastul „TACLALE” că a apelat în urmă cu aproximativ un an la o operație estetică.

Citește și: Ce dietă ține Tania Budi la 54 de ani:”Porția de mâncare la jumătate”

Citește și: CRBL se mută înapoi în România, după ce a locuit 6 ani în Spania:”Am proiecte”

Citește și: Cum arată Tania Budi în costum de baie la 54 de ani.Vedeta a atras toate privirile

Citește și: De ce divorțează Anca Neacșu de soțul turc, după 10 ani de căsnicie: „Ca iubiți, a dispărut pasiunea”

Se pare că abia la vârsta de 52 de ani a început să simtă nevoia unei operații estetice. Chiar dacă a mai apelat la intervenții non-invazive, a fost pentru prima oară când a ajuns efectiv pe mâna chirurgului estetician.

„Toată lumea știe că acum vreun an mi-am făcut pleoapele pentru că pleoapele obosesc așa, mai tare. În rest, sunt numai din astea (proceduri, n.r.) non-invazive pe care mi le fac și chiar țin, în colaboare cu o alimentație. De la om la om, e diferit. Fiecare om trebuie să aibă o informație proprie, să o treacă prin prisma lui, prin viața lui, prin experiențele lui sau ale ei.

De exemplu, dacă nouă ne face bine o mâncare, asta nu înseamnă că îi face bine și altcuiva. Degeaba stau eu să vă spun că eu mănânc ouă fierte dacă vouă nu o să vă facă bine. Mă abțin și aici să dau sfaturi. Singurul sfat pe care l-aș da, ar fi de sport', a mărturisit Tania Budi în podcastul 'TACLALE', conform Cancan.ro.

Dieta Taniei Budi. Ce alimente a eliminat din meniul zilnic

Frumoasa blondină are grijă să se hidrateze corespunzător, indiferent de anotimp. De asemenea, nu exagerează cu porția de mâncare din farfurie. Printre ingredientele eliminate din meniu se numără și zahărul, pe care a preferat să îl înlocuiască cu mierea naturală.

„Apă plată multă, fructe, iar porția de mâncare la jumătate din cât ai putea mânca. Eu am eliminat lactatele, mai puțin iaurtul degresat, prăjelile, mezelurile, carnea în general, dar nu de tot, zahărul, dar nu l-am înlocuit cu zaharină, ci cu miere sau fructoză’, a dezvăluit Tania Budi despre dieta ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton