Constantin Enceanu nu și-a revenit după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. I-a păstrat mesajele și numărul de telefon: „Nu mi-a răspuns nimeni”

 Borcilă Andreea
.

Constantin Enceanu nu și-a revenit după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Cei doi aveau una dintre cele mai frumoase și durabile prietenii. În plus, cântau împreună pe aceleași scene, iar în semn de omagiu, artistul încă mai face asta, fredonând piesele cu care obișnuiau să-i încânte pe spectatori. Solistul a făcut declarații emoționante, la opt luni de la moartea regretatului său coleg de breaslă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vestea morții lui Petrică Mîțu Stoian a îndoliat întreaga țară, iar cei apropiați și fanii încă mai plâng după fostul interpret de muzică populară. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, pe data de 6 noiembrie 2021, în spitalul din Reșița. I se făcuse rău la clinica unde era internat pentru a se recupera post-COVID.

petrica-mitu-stoian-5-1petrica-mitu-stoian-5-1

Unul dintre cei care l-au iubit pe regretatul artist se numără și Constantin Enceanu, cel care i-a fost prieten de aproape două decenii.

Citește și: Niculina Stoican, cu lacrimi în ochi astăzi, când ar fi fost ziua de nume a lui Petrică Mîțu Stoian:”Lucruri nevăzute ne-au legat”

Citește și: Constantin Enceanu a plâns pe scenă, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian:„Din nefericire, vorbim la trecut de bunul nostru prieten'

Citește și: Mama lui Raoul a murit. Mesajul artistului:„Sunt mai sărac ca niciodată'

Citește și: Marinela Chelaru a împlinit 63 de ani. Cum se simte, după operația la inimă: „Nu mai pot să…'

Constantin Enceanu nu și-a revenit după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu încă mai suferă după dispariția artistului Petrică Mîțu Stoian. Cei doi erau de nedespărțit pe scenă, formând una dintre cele mai durabile și apreciate echipe de muzicieni. Mai mult, aveau o frumoasă prietenie ce dura deja de 18 ani. Constantin Enceanu a lansat, totodată, de ziua sa în februarie un cântec pe care i l-a dedicat și care s-a numit Petrică al nostru nu mai cântă. După opt luni de la moartea sa, cântărețul încă mai fredonează melodiile pe care cei doi obișnuiau să le cânte pe scenele din întreaga țară. Într-un interviu pentru Click!, solistul a făcut câteva dezvăluiri emoționante, dovadă că nu l-a uitat nici acum pe cel care i-a fost cel mai bun prieten.

Nu am mai fost recent la el la cimitir, pentru că îmi este foarte greu să îl văd acolo, nu pot. Am fost doar de trei ori de atunci, de când s-a întâmplat. Am mesajele de la el în telefon și numărul lui, le țin acolo… Nu l-am mai visat de mult, decât atunci, la câteva săptămâni după ce s-a dus, a precizat el pentru sursa citată anterior.

Am vrut să-ți spun la prima oră a zilei un sincer «La mulți ani, prieten drag» (n.r. de Sfinții Apostoli Petru și Pavel), dar la telefonul tău nu mi-a răspuns nimeni. Mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de tine, cum știe mai bine!', a scris artistul, pe pagina sa de Facebook.

E cel mai dureros că acum vorbim la trecut despre el. Petre față de mine a fost un extraordinar și noi aproape 18 ani am trăit că o adevărată familie. În momentul în care am început să vorbesc la trecut despre Petre am crezut că pică cerul pe mine, pentru că am considerat că soarta a fost nedreaptă. L-am certat pe Dumnezeu că mi-a luat unul dintre cei mai buni prieteni… Și nu numai că mi l-a luat, dar a plecat atât de repede încât n-am reușit să ne luăm rămas bun de la el. Dar înainte să i se pună pânza pe față în sicriu l-am mai luat în brațe pentru ultima dată și încă am vie în memorie acea imagine, a declarat, la un moment dat, interpretul de muzică populară.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton