Anamaria Prodan susține că Reghe a venit la ea acasă, la un an de la despărțire: „A stat cu capul în jos și...”

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan susține că Reghe a venit la ea acasă, la un an de la despărțire. Totul s-ar fi întâmplat recent, potrivit spuselor impresarei. Tot ea a povestit că Laurențiu Reghecampf ar fi stat acolo timp de 15 minute și că ar fi avut mai tot timpul privirea orientată în jos. Iată ce alte dezvăluiri surprinzătoare a făcut agentul FIFA. Ce spune vedeta despre viața ei amoroasă?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan susține că Reghe a venit la ea acasă, la un an de la despărțire. De curând, potrivit spuselor impresarei, ea și Laurențiu Reghecampf s-ar fi întâlnit în locuința în care ea locuiește împreună cu copiii ei. Agentul FIFA a făcut dezvăluirea neașteptată la Antena Stars și a menționat, printre altele, când se va afișa cu noul ei partner.

anamaria-prodan-intalnire-reghe-5anamaria-prodan-intalnire-reghe-5

Anamaria Prodan continuă să surprindă pe toată lumea prin declarațiile sale. În urmă cu scurt timp, vedeta a susținut că ea și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit recent, chiar în casa în care ea locuiește alături de copiii ei. Așadar, antrenorul e cel care ar fi mers la ea acasă. Deși impresara nu a dezvăluit exact ce și-au spus, a oferit câteva detalii despre atitudinea încă soțului ei.

Citește și: Anamaria Prodan susține că este șantajată de Laurențiu Reghecampf:”Să ai dosarul medical al cuiva și să…”

Citește și: Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional:„Nu știu care va fi taxa de intrare'

Citește și: Care este singura intervenție pe care și-a făcut-o Tania Budi:”Acum vreun an mi-am…”

Citește și: Constantin Enceanu nu și-a revenit după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. I-a păstrat mesajele și numărul de telefon:„Nu mi-a răspuns nimeni'

Anamaria Prodan susține că Reghe a venit la ea acasă, la un an de la despărțire

Impresara a povestit că Reghe ar fi mers la ea acasă și că ar fi stat acolo timp de 15 minute. Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghcampf ar fi stat tot timpul cu capul în jos, motiv pentru care nu s-ar fi privit în ochi. După aceea, Reghe ar fi plecat la fel, tot cu privirea în pământ. Totodată, ea a ținut să precizeze că nu-și dorește să țină legătura cu tatăl fiului ei.

„Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ', a spus Anamaria Prodan la Antena Stars, conform Spynews.

Printre altele, Anamaria Prodan a susținut că l-ar fi iertat de nenumărate ori pe Laurențiu Reghecampf. În plus, ar fi încercat să repare ceea ce el ar fi făcut, însă, ulterior, și-ar fi dat seama că nimic nu mai poate fi la fel ca înainte. Pentru ea, „ciorba reîncălzită nu mai e la fel'.

„Este o vorbă care spune totul „Ciorba reîncălzită nu mai e la fel'. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același', a adăugat impresara.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „pentru mine este un capitol super închis'

În același timp, Anamaria Prodan a ținut să transmită public faptul că pentru ea Laurențiu Reghecampf e „un capitol super închis'. În ciuda celor întâmplate între ei, spune ea, vedeta și copiii încearcă să rămână cu niște amintiri frumoase legate de antrenor.

„Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis. Cumva eu și copiii am rămas cu niște amintiri frumoase, pe care ne chinuim încă să le mai păstrăm, pentru că au fost umbrite de multă minciună, nenorocire, golănie, ce este mai urât pe Pământ', a mai explicat agentul FIFA.

„În ziua în care se va pronunța divorțul, atunci o să mă afișez fără niciun fel de problemă'

În prezent, Anamaria Prodan e implicată într-o nouă relație. Deși trăiește o altă poveste de iubire, cu un alt bărbat, vedeta a explicat că vrea să păstreze în continuare discreția. Totodată, a transmis că nu se va afișa public cu partenerul ei până în ziua în care ea și Reghe vor divorța.

Așadar, Anamaria Prodan a subliniat faptul că până la divorț va fi o femeie singură, mai ales în fața copiilor ei, și căsătorită legal cu Reghe.

„Eu sunt foarte fericită, eu am o altfel de educație, provind dintr-o altă lume. Eu până în ziua în care o să fiu divorțată, o să fiu Anamaria Prodan singură, cu copiii mei cu foarte mulți admiratori și prieteni care vor rămâne la nivelul ăsta. În ziua în care se va pronunța divorțul, atunci o să mă afișez fără niciun fel de problemă', a conchis Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton