Anca Serea, gafă în fața lui Adi Sînă, în direct la emisiunea lui Măruță: "Cred că..."

 Raiciu Adriana
.

Anca Serea, gafă în fața lui Adi Sîna, la TV. Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, cei doi îndrăgostiți au fost invitați la o emisiune de televiziune, iar o întrebare a pus-o în dificultate pe îndrăgita vedeteă de televiziune. Iată cum a decurs întreagă discuție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea, gafă în fața lui Adi Sînă, la TV. Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. De mai mulți ani, îndrăgita prezentatoare trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adi Sînă, bărbatul alături de care crește șase copii. Cei doi îndrăgostiți se iubesc ca la început, deși au trecut 11 ani de când sunt împreună.

Adi-Sina-1Adi-Sina-1

Recent, Anca Serea și soțul ei au fost invitați la o emisiune de televiziune. Printre altele, vedeta a fost întrebată când s-a căsătorit cu Adi, iar răspunsul a fost total neașteptat. Iată discuția dintre cei doi!

Citește și: Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate:„Medicamentos nu mai funcționa nimic

Citește și: De ce a plâns Anca Serea în salonul de înfrumusețare:Mi s-a părut umilința maximă

Citește și: Cum a pierdut Vladimir Drăghia șansa să studieze în America:„Nici nu am avut curaj să-i spun maică-mii’

Citește și: Răzvan Simion, despre ultima sa întâlnire cu Mădălina Manole, la Neatza: „Era de nerecunoscut'

Anca Serea, gafă în fața lui Adi Sînă, la TV, la emisunea lui Măruță

Anca Serea și Adi Sînă formează un cuplu extrem de iubit de publicul larg. Cei doi soți au reușit să mențină flacăra relației aprinsă, chiar dacă sunt împreună de mai bine de 11 ani. Recent, aceștia au fost invitați la o emisiune de televiziune, iar o întrebare primită a pus-o pe Anca în dificultate.

Prezentatoarea a trebuit să spună dată când s-a căsătorit cu Adi Sînă, însă nu a știut să spună ziua în care și-au jurat iubire veșnică.

„Cred că în noiembrie pe 18', a răspuns Anca Serea atunci când a fost întrebată pe ce dată s-au căsătorit ea și soțul său.

Soțul ei, atent la micile detalii, a intervenit imediat și a oferit răspunsul corect și a subliniat faptul că Anca nu se pricepe la numere și, astfel, nu poate ține minte cu exactitate data nunții lor.

„Din 2015 (nr. sunt căsătoriți), facem 7 ani. Și împreună suntem din 2011. 6 februarie 2011 (nr. ziua primei întâlniri). Datele importante, care chiar contrează în viața mea, rămân veșnic întipărite. Nu (nr. nu este corect răspunsul Ancăi Serea). În noiembrie, dar nu pe 18. Pe 6 am avut cununie și pe 8  am avut nunta', a spus Adi Sînă.

Ce regulă respectă Anca Serea și Adi Sînă în relația lor

Au o relație la care mulți visează, însă Anca Serea și Adi Sînă au dezvăluit abia acum secretul relației lor de lungă durată.

„Regula principală e să nu se culce pe-o ureche nici femeia, nici bărbatul. Altfel ne plafonăm, ne plictisim… Pentru mine e foarte important să mă țină în priză și să știe ce să facă. E un partener cu care nu mă plictisesc niciodată. Găsim tot timpul să facem ceva împreună, sau să mă agite cu ceva, chiar să mă și enerveze uneori’, a declarat ea.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton