Cine sunt prezentatorii emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars. Emisiunea se mută la mare

 Raiciu Adriana
.

Cine sunt prezentatorii de la Showbiz Report. Emisiunea Showbiz Report, difuzată la Antena Stars, a suferit multe schimbări de-a lungul timpului, însă acum se pare că echipa a fost întregită. Recent, s-a aflat cine sunt prezentatorii care vor pleca la mare, la Saturn, și vor întreține atmosfera de pe plajă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt prezentatorii de la Showbiz Report. Emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars a suferit multe schimbări până acum. Cea mai recentă mutare a fost legată de venirea lui Cătălin Cazacu în locul lui Andrei Ștefănescu. De asemenea, se pare că și alți prezentatori se vor alătura acestui proiect, care se va ține în următoarea perioadă la malul mării.

alexia-si-dima-crop-1649175361alexia-si-dima-crop-1649175361

Recent, s-a aflat cine va fi la cârma emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars, dar și ce vine va pleca la mare în mai puțin de o lună. Iată detaliile momentului!

Citește și: Cine este Cătălin Cazacu de la Splash! Vedete la apă.Are un trecut amoros controversat

Citește și: Irinel Columbeanu, după ce Monica Gabor s-a întors în România:'Nu știu dacă…'

Citește și: Mama lui Raoul a murit. Mesajul artistului:„Sunt mai sărac ca niciodată’

Citește și: Cum și-a descoperit Nea Mărin pasiunea pentru dans și ce greutăți a întâmpinat în carieră:„Am făcut foarte multe compromisuri’ / EXCLUSIV

Cine sunt prezentatorii de la Showbiz Report, emisiunea difuzată la Antena Stars

Potrivit Cancan.ro, și emisiunea Showbiz report, de la Antena Stars, va suferi modificări, după ce s-au produs mai multe schimbări în interiorul trustului Intact. Astfel, solistul trupei Alb Negru va fi înlocuit de Cătălin Cazacu, care nu este pentru prima dată când este în postura de prezentator. Totul este o decizie temporară, fiind vorba despre o înlocuire de câteva săptămâni, întrucât Andrei a aflat că filmările se suprapun cu cele de la emisiunea lui Nea Mărin, acolo unde ia și el parte.

De asemenea, se pare că și Dima Trofim, dar și colega și prietena lui, Alexia Țalavutis, vor face parte din noua echipă. Cei doi vor pleca în mai puțin de o lună la mare și vor transmite totul de pe plajă.

Dima Trofim și-a botezat fiica

Deși are o carieră impresionantă, Dima Trofim are grijă să nu-și neglijeze familia. Astfel, recent, artistul și-a creștinat fetița, iar primele impresii au apărut pe rețelele de socializare.

„Binecuvântată ești, iubițica mea! Sunt mândru de tine. Te iubesc, Ania’a transmis Dima Trofim pe contul său de Instagram. 

Totodată, Dima este pregătit să facă marele pas alături de partenera sa. Cu toate astea, cei doi au decis să o boteze pe Ania înainte de a face nunta, ceea ce s-a și întâmplat.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton