Horoscop 14 iulie 2022. O zodie are probleme în dragoste

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 14 iulie 2022. O zodie are probleme serioase în dragoste, iar o altă se va confrunta cu probleme serioase la locul de muncă. Află ce îți mai rezervă astrele pentru ziua de 14 iulie 2022!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 iulie 2022. Berbec

 Nu mai amâna atât decizia capitală în fața căreia ai ajuns. Trebuie să spui cât se poate de deschis ce ai ales, încotro vrei să mergi, și mai apoi să te ții și de cuvânt. Ai grijă să nu îi dezamăgești pe cei din jur!

Horoscop 14 iulie 2022. Taur

Vrei să stai de vorbă cu persoana iubită despre intenții de viitor, despre angajamente, despre încredere. Ai nevoie de garanții și siguranță. Totuși, trebuie să fii atent și la sentimentele partenerului și la ce își dorește acesta.

Horoscop 14 iulie 2022. Gemeni

Pot exista răsturnări de situație astăzi sau tu să reacționezi surprinzător, dar în a doua jumătate a zilei lucrurile se așază, iar tu ești mult mai calm! Există configurații astrale ce susțin relațiile, în sensul găsirii unui nou partener sau a luării unor hotărâri importante 

Horoscop 14 iulie 2022. Rac

Cum umorul nu prea te caracterizează azi, ai tendința de a reacționa negativ, cu lacrimi, depresie, apatie și izolare, fapt ce ți-ar putea atrage critici! Vor exista probleme de comunicare și la locul de muncă, așa că ai grijă la modul în care pui problema.

Horoscop 14 iulie 2022. Leu

Partea mai puțin plăcută vine astăzi din faptul că toată agenda ți se poate da peste cap, intervenind necesitatea de a face tot felul de drumuri. Chiar dacă taci și înghiți, suporți o situație care te dezavantajează clar.

Horoscop 14 iulie 2022. Fecioară

Dacă azi nu găsești în tine argumentele necesare pentru a atrage o reușită pentru care lupți din răsputeri, este indicat să o amâni pentru altă dată. Nu ești în cea mai bună formă, iar tot ce ți-ai dori este să fii lăsat în pace

Horoscop 14 iulie 2022. Balanță

Un prieten apropiat te roagă să îl ajuți cu niște bani, însă nu știi sigur ce să faci, întrucât data trecută nu a ieșit deloc bine. Stai mult timp pe gânduri și este posibil chiar să ai o discuție aprinsă cu acesta. Fii atent la modul în care spui lucrurile.

Horoscop 14 iulie 2022. Scorpion

Astăzi pot exista controverse între tine și persoana iubită. Îți dorești libertate în unele privințe, iar limitele impuse te ambiționează să procedezi tocmai invers decât ți se cere! Nu o să ajungeți la un numitor comun și se vor isca niște discuții tare neplăcute.

Horoscop 14 iulie 2022. Săgetător

Este o zi bună pentru introspecție și pentru accesarea unor informații interioare de valoare! De tine depinde de sensul pe care îl vei da lor de-acum înainte! Vezi cum lucrurile urmează o cale bună și simți că totul e sub control acum.

Horoscop 14 iulie 2022. Capricorn

Unele proiecte pe care le-ai început cu puțin timp în urmă dau semne că stagnează! Nu o lua ca pe o înfrângere sau ca pe o dezamăgire și fii cu băgare de seamă la toți pașii pe care i-ai făcut până în prezent. Regândește totul și ia-o de la capăt!

Horoscop 14 iulie 2022. Vărsător

Deși știi foarte bine că nu e cazul, te vei lăsa în voia unor nemulțumiri de moment și vei spune cam tot ce îți trece prin cap, fără să îți pese de consecințe. Ai putea strica multe.

Horoscop 14 iulie 2022. Pești

Te pot cuprinde regretele legate de ocaziile pierdute pe plan profesional, pentru care poți găsi, imediat, și vinovații, deși nu îți folosește la nimic. Trebuie să pui bazel unui alt plan și să o iei de la capăt. Nu vei avea nimic de pierdut de data aceasta.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton