Alexia Eram a obținut permisul de conducere. Mario Fresh: „A făcut școala de vreo trei ori”

 Ifrim Georgiana
.

Alexia Eram a obținut permisul de conducere. Fiica Andreei Esca este în culmea fericirii, după ce a devenit șoferiță cu acte-n regulă. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat câteva fotografii în care a imortalizat momentul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tânăra a marcat, recent, două reușite. La începutul lunii iulie, aceasta a absolvit, oficial, facultatea pe care a urmat-o în Marea Britanie. Tot acolo a avut loc și festivitatea de premiere, la care au participat și părinții ei și fratele mai mic. Din nefericire, Mario Fresh nu a putut fi alături de partenera sa, fiind ocupat cu pregătirile pentru unul dintre cele mai importante festivaluri de pe litoralul românesc. În schimb, acesta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, mărturisind că este mândru de tot ce a reușit tânăra să realizeze până acum.

alexia-eram-1alexia-eram-1

Acum, fiica Andreei Esca are încă un motiv să sărbătorească. Alexia Eram a obținut permisul de conducere după care a râvnit atât de mult timp. Iată ce declarații a făcut proaspăta șoferiță!

Citește și: Câți bani câștigă lunar Alexia Eram, fiica Andreei Esca:„Îmi permit să…'

Citește și: Cum arată Alexia Eram fără machiaj.Fanii au rămas uimiți când au văzut-o așa

Citește și: Anca Serea, gafă în fața lui Adi Sînă, în direct la emisiunea lui Măruță: „Cred că…”

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe a venit la ea acasă, la un an de la despărțire:„A stat cu capul în jos și…'

Alexia Eram a obținut permisul de conducere

Tânăra a intrat în direct, prin apel video, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre această reușită. Aceasta a declarat că a obținut 23 de puncte la examenul teoretic și l-a promovat din prima încercare.

De câteva săptămâni, iubita lui Mario Fresh și-a anunțat urmăritorii că face școala de șoferi și se pregătește intens pentru examen. Acum, aceasta a devenit oficial șoferiță și, după cum obișnuiește, a împărtășit vestea pe rețelele de socializare.

„Sincer, după ce am văzut acolo 22, nici nu a mai contat. Astăzi am avut examenul practic. (…) În sfârșit, l-am luat', a declarat Alexia Eram, potrivit fanatik.ro.

„A făcut școala de vreo trei ori'

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a recunoscut că tânăra a fost nevoită să facă școala de șoferi de trei ori. Pentru că studia în Marea Britanie și se ocupa de propria afacere, fiicei Andreei Esca nu a avut timp să se ocupe serios de acest aspect.

Tânăra este creatoare de conținut și are o firmă care oferă servicii de consultanță în Comunicare și Relații Publice, motiv pentru care are mai tot timpul agenda plină.

„Bine, prima dată când l-a dat, dar a făcut școala de vreo trei ori. Pentru că fiind foarte ocupată, nu a avut timp să învețe, în primul rând, după care să meargă să dea și sala și traseul. Și acum, când are cea mai multă treabă, s-a dus să-l dea', a explicat Mario Fresh.

Andreea Esca se mândrește cu fiica ei

Cu ocazia festivității de absolvire, Andreea Esca a postat un mesaj emoționant pentru fiica sa. Totodată, aceasta a făcut publice și câteva fotografii cu familia reunită.

Dintotdeauna, Alexia Eram a fost susținută de mama sa, atât în ceea ce privesc alegerile pe plan profesional, cât și în cele pe plan sentimental. Deși prezentatoarea a mărturisit că au mai existat momente tensionate, aceasta a spus că întotdeauna și-a susținut fiica să facă ia deciziile care o fac fericită.

„Draga Alexia Eram, suntem foarte mândri de tine și îți dorim o viață plină de fericire, în care cei de lângă tine să te prețuiască mereu la adevărata ta valoare și pe măsura sufletului tău, atât de bun', a precizat atunci prezentatoarea de la ProTV.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton