Ce surpriză i-a pregătit Gabriela Cristea lui Tavi Clonda, de ziua lui: "Nimic nu mi s-a părut la fel de prețios decât..."

 Dumba Gabriela
.

Tavi Clonda a împlinit astăzi 43 de ani, o zi atât cu surprize plăcute, dar și neplăcute. Chiar dacă ziua nu a început foarte bine pentru artist, Gabriela Cristea a avut grijă să-i ridice moralul și să-i facă o surpriză memorabilă. Iată cum și-a petrecut Tavi Clonda ziua de naștere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda a povestit pe Instagram cum a început ziua de 15 septembrie pentru el! Deși ar fi trebuit ca totul să meargă perfect pentru sărbătoritul zilei, vârsta de 43 de ani nu l-a prins într-un moment foarte bun pe soțul Gabrielei Cristea.

7676

Ce surpriză neplăcută a primit Tavi Clonda de ziua lui

Încă de la prima oară, Tavi Clonda a trebuit să fie în picioare pentru că s-a trezit în curte cu agenți de la o firmă de pază, precum și ofițeri de poliție.

Chiar dacă astăzi își propusese să doarmă până târziu, planul lui Tavi Clonda a fost dat peste cap de un eveniment neprevăzut. Iar asta pe fondul unui tratament pe care trebuie să îl urmeze în viitorul apropiat, pentru durerile de spate.

„Am vrut să dorm și eu mai mult astăzi, dar n-am reușit. S-a dus plastilina jos. Jos era alarma, a venit firma de pază, dă-i cu telefoane, dă-i cu poliție… Ei, astăzi, de ziua mea, m-am trezit și eu devreme. Aia e. Am dormit câteva ore. Să aveți o zi frumoasă!', a povestit Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Citește și: Drama lui Horia Brenciu. Mama lui a murit când el avea 11 ani:„Chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, am putut realiza că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Un cuplu britanic a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a, chiar în ziua morții suveranei:'Am fost absolut devastați'

Citește și: Dana Budeanu, revoltată după ce părinții săi au primit facturi de peste 3.000 de lei la energie:'Am depus reclamație la ANPC'

Tavi Clonda a împlinit 43 de ani, iar familia l-a emoționat maxim

Însă artistul a uitat de probleme când a venit rândul familiei sale să-l surprindă.

Gabriela Cristea și cele două fetițe i-au pregătit lui Tavi Clonda o surpriză specială pentru ziua lui de naștere. Prezentatoarea de la Antena Stars a publicat pe rețelele sociale un videoclip alături de care a scris câteva cuvinte emoționante.

„M-am gândit în fel și chip la cadoul potrivit pentru ziua ta, dar nimic nu mi s-a părut la fel de prețios decât aceste declarații de dragoste. La mulți ani, soțul meu iubit!', a scris Gabriela Cristea, într-o postare publicată pe Instagram.

În materialul postat pe Instagram sunt surprinse și cele două fetițe ale lui Tavi Clonda, despre care artistul a mărturisit că le face viața mai frumoasă. În ciuda faptului că este dificil pentru cuplu să găsească timp liber pentru a-l petrece în doi, toți patru sunt foarte fericiți.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton