Victor Slav, dezvăluiri despre cel mai dificil moment în postura de tată: „Am ținut un an sub control această problemă”

 Ifrim Georgiana
.

Victor Slav a făcut dezvăluiri despre cel mai dificil moment în postura de tată. Vedeta de televiziune a devenit părinte în urmă cu 5 ani și face tot posibilul să fie prezent în viața Sofiei, chiar dacă s-a separat de mama acesteia. Pe rețelele de socializare, prezentatorul postează adesea imagini cu fiica sa, susținând că este un tată dedicat, însă nu ezită să impună reguli.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În perioada 2013-2014, Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu. Chiar dacă căsnicia a durat numai un an, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe și se străduie să o educe cât mai frumos. Prezentatorul TV a recunoscut că Sofia este un copil plin de energie și că este preocupat, în special, de alimentația ei. Acesta a mărturisit că micuța își dorește să mănânce foarte multă ciocolată, însă refuză să se lase înduplecat. Când vine vorba, însă, de jucării, lucrurile stau altfel.

victor-slav-1-1victor-slav-1-1

Pentru că este un părinte grijuliu, prezentatorul TV are grijă ca fiica sa să fie bine și să nu îi lipsească nimic, însă a întâmpinat și situații mai delicate. Victor Slav a făcut dezvăluiri despre cel mai dificil moment în postura de tată!

Citește și: Cum este Victor Slav ca tată și cum se înțelege cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:”Refuz să mă las înduplecat…”

Citește și: În ce relații se află acum Bianca Drăgușanu cu Victor Slav:„El e mai sensibil'

Citește și: Cum și-a revenit Rona Hartner după lupta cruntă cu cancerul: 'Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie'

Citește și: Theo Rose, despre relația pe care o are cu Smiley, la Vocea României: „Noi ne certăm la modul foarte serios”

Victor Slav, dezvăluiri despre cel mai dificil moment în postura de tată

Victor Slav a mărturisit că cele mai dificile momente în ipostaza de tată au fost cele în care fiica sa s-a confruntat cu probleme de sănătate. Totodată, acesta a declarat că Sofia a trecut printr-o intervenție de îndepărtare a polipilor, fiind una dintre cele mai grele perioade pe care le-a traversat.

„Sofia are cinci anișori și cele mai mari provocări au fost perioadele când a fost răcită, virozele. Când iți vezi copilul că suferă, pentru orice părinte este o mare provocare.

Am operat-o de polipi și a fost o perioada grea mai mult pentru mine, pentru că surprinzător ea s-a comportat foarte bine, nu i-a fost atât de frica. Am ținut un an sub control aceasta problema, sperând că se vă remedia fară intervenție chirurgicala”, a dezvăluit prezentatorul TV pentru kanald.ro.

„Sofia face mereu ceva surprinzător'

Pentru că este un copil plin de energie, Victor Slav a mărturisit că este în permanență cu ochii pe fiica sa, pentru a o proteja. Acesta a subliniat că Sofia nu este un copil problematic, ci are un comportament adecvat pentru vârsta ei.

„Sofia face mereu ceva surprinzător, este un copil plin de energie și creativ, ceea ce implica multa atenție. Vrea să facă mereu ceva nou, este în continua acțiune, se plictisește repede. Dar nu pot spune că face boacăne, sunt chestii pe care cred că le face orice copil de vârstă ei. Daca îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face', a adăugat acesta.

Victor Slav, un părinte care impune reguli

În ceea ce privește impunerea regulilor, prezentatorul TV a mărturisit că este atent la alimentația fetiței sale. Victor Slav încearcă să îi ofere acesteia o cantitate moderată de ciocolată, lucru greu de respectat de către cea mică. Când vine vorba despre jucării noi, însă, acesta nu spune niciodată „nu'.

Cel mai des cere și refuz să mă las înduplecat cad vine vorba de ciocolata. Oricât de mult ar fi de simpatica atunci când își dorește ciocolata, o refuz daca depășește o anumită limita. Mereu își dorește o jucărie noua, aici nu o pot refuza', mai spune acesta.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton