Cine este WRS. A devenit celebru alături de Antonia și Ruby

 Laciu Andreea
.

Cine este WRS. A fost reprezentantul României la Eurovision 2022, dar puțină lume știe că el s-a făcut remarcat în showbiz inițial în ipostaza de dansator. A făcut parte din echipele unor artiste celebre de la noi, precum Antonia și Ruby.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu toate acestea, a reușit să impresioneze și cu talentul de cântăreț, dar și cu apariția în calitate de concurent în emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde a făcut echipă cu Emilian, un alt nume îndrăgit din tânăra generație de artiști.

cine-este-WRS-1cine-este-WRS-1

Cine este WRS

WRS sau Andrei Ionuț Rusu, așa cum se numește în buletin, este un dansator, cântăreț și compozitor român. S-a născut în data de 16 ianuarie 1993, la Buzău. Are 29 de ani și este în zodia Capricorn. Înainte să își înceapă cariera de cântăreț, a lucrat ca dansator pentru mai mulți artiști de la noi, precum Inna, Ruby, Antonia sau Carla’s Dreams.

Cine este WRS. A mai făcut parte și din baletul Pro TV, apărând în emisiuni ca Vocea României sau Românii au talent. A fost și în trupa de băieți Shots, dar apoi a fondat WRS.

Citește și: WRS, despre melodia Ucrainei, care a câștigat Eurovision: „Nu e pe gustul meu”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea și al lui Adi Sînă: „Un virus foarte neplăcut'

Citește și: Cum și-a câștigat WRS banii înainte să devină celebru și cum a depășit cel mai greu moment din viață: „Depresia pe care am avut-o timp de 2-3 ani…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cât a costat operația la nas a Simonei Halep. Rinoplastia e a doua intervenție estetică pentru tenismenă

Cine este WRS. „Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la „Românii au talent' și „Vocea României', așa mi-am început eu cariera.

Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început. Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la PRO TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști‘, a povestit WRS pentru Click.

Cum a început să cânte WRS

Cine este WRS. Cât timp a lucrat cu unii dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi, WRS a „furat” meserie ca să învețe cât mai multe lucruri despre cariera de cântăreț.

„Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat. Mi-am luat câteva modele cum ar fi Inna, Carla’s Dreams, The Motans, care sunt nume imense în lumea muzicală. Și am stat cu aceștia în studio, am văzut cum se scrie muzică. Am avut niște modele”, a mai povestit WRS.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton