Ce semnificație au cerceii purtați de Meghan Markle la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

 Raiciu Adriana
.

Ce semnificație au cerceii purtați de Meghan Markle la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Miercuri, 14 septembrie, Meghan Markle i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Soția Prințului Harry a purtat o pereche de cercei cu perle, în memoria suveranei. Ce semnificație are bijuteria!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață în data de 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Trupul neînsuflețit al suveranei a ajuns marți seară la Londra, iar miercuri a fost depus la Westminster Hall, unde va rămâne timp de patru zile.

Queen diesQueen dies

Imaginile emoționante cu familia regală au făcut înconjurul lumii. În timp ce Kate Middleton, prințesa de Wales, a surprins pe toată lumea cu gestul său, când a plecat capul și a închis ochii în fața sicriului Reginei, și Meghan Markle a decis să-i aducă un omagiu suveranei. Ce bijuterii a purtat soția Prințului Harry și ce semnificație au!

Citește și: Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată într-un sicriu din stejar și plumb.E pregătit de 30 de ani

Citește și: Regele Charles al III-lea, întâmpinat la Palatul Buckingham cu „Long Live the King’.Gestul făcut de suveran

Citește și: Atacatoarea Mirelei Vaida, din nou în libertate. Mesajul disperat al prezentatoarei TV:’E văzută pe aici’

Citește și: Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier. În ce stare se află președintele Ucrainei:„A fost examinat de un medic

Ce semnificație au cerceii purtați de Meghan Markle la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a purtat cerceii cu perle și diamante pe care i-a primit de la răposata suverană, anunță pe contul de Twitter bijutierul Casei Regale.

Ducesa de Sussex a primit cerceii de la Regina Elisabeta a II-a în 2018, înaintea primei lor apariții publice împreună.

Kate Middleton, prințesa de Wales, a purtat cerceii prințesei Diana

Kate, în vârstă de 40 de ani, a decis să poarte cerceii cu perle care i-au fost dăruiți Dianei înainte de nunta ei cu Prințul Charles, în anul 1981.

Bijuteriile au fost fabricate de Collingwood şi sugerează acum o predare de ştafetă emoționantă de la vechea Prințesă de Wales la cea actuală.

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, la vârsta de 96 de ani. Regina Angliei se afla de mai multe zile sub supraveghere medicală, la Palatul Buckingham. Medicii au fost îngrijorați cu privire la starea ei de sănătate, după o evaluare amănunțită.

Toți membrii familiei regale s-au strâns la castelul Balmoral, iar în ultimele clipe de viață, Regina Elisabeta a II-a a fost înconjurată de toată familia.

sursă foto- Arhivă VIVA!, captură de ecran, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton