Surpriză de proporții pentru Claudia Radu și Cristi Boca de la Chefi la cuțite, după finală! Au primit un cadou neașteptat

 Oana Pantazi
.

Chiar dacă finala celui mai popular show culinar a avut un singur mare câștigător, și pentru Claudia Radu și Cristi Boca de la Chefi la cuțite, doi dintre cei mai apreciați concurenți, lucrurile se vor schimba radical.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cel mai urmărit show culinar, Chefi la cuțite, s-a încheiat recent, marele câștigător fiind Ionuț Belei, într-o finală care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură. Deși el a primit premiul de 30.000 de euro, poate și mai câștigați sunt Claudia Radu și Cristi Boca de la Chefi la Cuțite.

Deși a fost marea sa dorință, Cristi Boca, din păcate, nu s-a calificat în finală, însă, alături de Claudia Radu, a gătit pentru Roxana Blenche, care i-a apreciat de la început calitățile de bucătar și l-a ales în echipa ei.

CristiCristi

Bursă de studii pentru Claudia Radu și Cristi Boca de la Chefi la cuțite

Claudia, în schimb, nu a avut așteptări chiar atât de mari, concurenta mărturisind că semifinala a fost un vis la care nici nu a îndrăznit, cu atât mai mult finala… Iar asta deoarece Claudia este, așa cum s-a prezentat, doar o simplă gospodină, fără studii în domeniu… Dar cu mult gust în farfurie, după cum au conchis toți cei trei șefi.

Claudia Radu și Cristi Boca de la Chefi la cuțite au ajuns drept urmare să lupte în finală în echipa Roxanei, care l-a ales pe Cristi din echipa lui chef Scărlătescu. Deși lupta a fost foarte strânsă, toți finaliștii fiind apreciați, în cele din urmă marele câștigător a fost Ionuț Belei.

În final însă, Claudia și Cristi și-au văzut confirmate calitățile de bucătari și au avut o surpriză imensă – cei doi concurenți au primit o bursă specială de studii, pentru a-și urma în continuare visul de a deveni niște chefi desăvârșiți.

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi:'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Citește și: Probleme grave pentru Ionuț Belei. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, dus de urgență cu ambulanța la spital:„Am rămas fără aer'

Citește și: Raluca Moianu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea soțului său: „Ar fi dorit să fim cât de fericite putem'

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale:„Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor'/ EXCLUSIV

Cristi Boca, pasionat de bucătărie

De-a lungul competiție, Claudia Radu și Cristi Boca de la Chefi la cuțite au făcut o surpriză frumoasă, dovedind că merită să intre în marea finală.

Cristian Boca este de cinci ani bucătar. A făcut cursuri de bucătar de îndată ce a terminat liceul, iar apoi a plecat în Marea Britanie.

Norocul i-a surâs în Londra, căci Cristian Boca a lucrat în restaurantul faimosului chef Jamie Oliver, precum și în alt local ce avea o stea Michelin! Însă, cum tânjea după un loc mai liniștit, a lăsat viața din capitala Angliei pentru un job într-un restaurant dintr-un oraș mai mic și mai liniștit. Astfel, Cristian Boca de la Chefi la cuțite a ajuns în Nottingham și a luat decizia de a-și da demisia pentru a participa la emisiunea sa favorită.

Claudia Radu, înscrisă de alții în concurs

În schimb, Claudia Radu a venit la Chefi la cuțite înscrisă de niște prietene care au crezut în talentul ei, talent pe care l-a confirmat din plin. În audiții, concurenta a rememorat momentele neplăcute din copilăria ei, pe care le-a povestit cu lacrimi în ochi.

„Nu am treabă cu bucătăria, nu am făcut vreo școală, este pur și simplu pasiune. Fiind și cea mai mica dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași.

Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită.

Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Sfatul meu pentru toți cei din situația mea este să spună cuiva ceea ce se întâmplă. Trebuie să conștientizeze că trebuie să facă acest pas. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe’, a dezvăluit Claudia Radu, emoționată și cu lacrimi în ochi, a povestit Claudia Radu la Chefi la cuțite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton