Cristina Cioran a fost părăsită de Traian Văduva, după 10 ani de relație. Aveau planuri de nuntă

 Stamen Diana
.

Cristina Cioran a fost părăsită de logodnic chiar înainte de nuntă. Actrița a avut un an greu din toate punctele de vedere. Cristina Cioran a mărturisit că a avut COVID-19. Fosta vedetă de la Antena 1 povestește despre ghinioanele pe care le-a avut în ultimul an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După o relație de 10 ani, Cristina Cioran și Traian Văduva s-au despărțit. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că aceștia urmau să se căsătorească. Bărbatul a cerut-o în căsătorie pe actriță la ziua de naștere a Vicăi Blochina.

Cristina Cioran a fost părăsită de logodnic chiar înainte de nuntă, iar suferința este mare pentru vedetă. Ea a fost cea care a anunțat că povestea de dragoste cu Traian Văduva s-a terminat, însă fără a da prea multe detalii.

Cristina Cioran părăsită de Traian Văduva (10)Cristina Cioran părăsită de Traian Văduva (10)

'Nu mai sunt în acea relație, ne-am despărțit. Nu mai suntem împreună', a declarat Cristina Cioran pentru playtech.ro. Cei doi s-au despărțit pe perioada pandemiei, iar această separare a afectat-o destul de mult pe actriță. Anul trecut, în vară, Cristina Cioran și Traian Văduva își făceau planuri de nuntă.

'Dragostea nu are graniţe, ca atare nu e nevoie de acte. Ne-am cunoscut în Centrul Vechi şi ne-am plăcut, dar nu am vorbit. După câteva zile ne-am revăzut întâmplător şi abia atunci am intrat în vorbă. M-am îndrăgostit de el la prima vedere, de două ori', povestea Cristina Cioran.

Cristina Cioran a fost părăsită înainte de nuntă, iar șocul a fost cu atât mai mare. Traian Văduva are 41 de ani și a mai fost căsătorit. Fostul logodnic al actriței are doi copii din căsnicia anterioară și este pasionat de motociclete. Fosta vedetă de la Antena 1 avea o relație foarte bună cu fiica și fiul iubitului ei.

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi:'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Citește și: Probleme grave pentru Ionuț Belei. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, dus de urgență cu ambulanța la spital:„Am rămas fără aer'

Citește și: Raluca Moianu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea soțului său: „Ar fi dorit să fim cât de fericite putem'

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale:„Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor'/ EXCLUSIV

Cristina Cioran a avut COVID-19

Nici fosta vedetă de la Antena 1 nu a scăpat de acest virus perfid. Cristina Cioran a fost testată pozitiv cu COVID-19 și a preferat să nu facă acest lucru public până acum. Actrița s-a îmbolnăvit în luna septembrie și a făcut primele declarații despre simptomele pe care le-a avut.

'În septembrie am aflat că m-am îmbolnăvit de coronavirus. Am avut temperatură o zi- două, durere de cap și o sinuzită. Mam izolat două saptămâni și a trecut. Am luat paracetamol și pastile pentru sinuzită. Nu știu sigur de unde l-am luat, probabil din parc sau de la o terasă', ne-a declarat Cristina Cioran pentru sursa mai sus menționată.

Deși a avut acest virus, actrița se teme în continuare de el. Cristina Cioran a avut o formă ușoară de COVID-19, însă este speriată ca nu cumva ceva mai grav să i se întâmple.

'Mă tem de acest virus în condițiile în care am trecut deja prin COVID, am avut virusul, dar cu simptome ușoare, din fericire. Consider ca restricțiile ar fi trebuit să fie mai dure de la început, acum pare totul scăpat de sub control. Mă protejez și mă dezinfectez, cam atât. Nu iau suplimente sau alte chestii', a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton