Surorile Gabor au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui. Câți bani au primit de la Casa de Pensii

 Dumitrache Medeea
.

Deși arată că trăiesc în lux și că au iubiți bogați, Monica Gabor și surorile ei, Ramona și Alina, au avut nevoie de ajutor financiar pentru a-și putea înmormânta tatăl decedat în urmă cu aproape un an. Alina a făcut o cerere la Casa de Pensii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, Monica, Ramona și Alina, a decedat în urmă cu aproximativ un an, în iunie 2020, la Bacău, în garsoniera unde locuia singur.

Se pare că, deși arată că trăiesc în lux și că sunt în relații cu oameni bogați, surorile Gabor au avut nevoie de ajutor financiar pentru înmormântarea tatălui.

emil-gabor1emil-gabor1

Înmormântarea tatălui Gabor, acoperită de Casa de Pensii

Sora cea mare, Alina, a făcut o cerere la Casa Județeană de Pensii Bacău, de unde a primit suma de 5.429 lei, bani asigurați din Bugetul de Asigurări sociale de stat. Suma a fost virată în contul Monicăi Gabor pe data de 6 iulie 2020, conform WOWbiz.

Emil Gabor a murit în urma unui infarct, însă avea mai multe probleme de sănătate, era foarte slăbit, iar în ultimii ani devenise dependent de alcool.

Tatăl Gabor trăia din pensie și din banii primiți de la fiicele sale. Și mama surorilor a murit, în 2013, în urma unui accident din timpul unui pelerinaj la o mănăstire, în Gorj. În acel moment, părinții fetelor erau divorțați.

Citește și: Cine ia averea lui Emil Gabor.

Citește și: De ce a murit Emil Gabor, tatăl Ramonei și al Monicăi ex Columbeanu. Bărbatul s-a stins în sărăcie, iar acum câteva luni făcea declarații sfâșietoare:

Citește și: Festival cu numele Stela Popescu.

Citește și: Liliana Mocanu din Las Fierbinți trăiește o dramă:

Ultima dorință a lui Emil Gabor

În 2010, Emil Gabor a fost victima unui accident. Un buștean de aproximativ 100 de kilograme i-a căzut pe spate și i-a afectat coloana, însă bărbatul nu a vrut să se opereze din cauza viciului pe care îl avea – alcoolul. De atunci, Emil Gabor a rămas cu mai multe probleme de sănătate.

„Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme', spunea tatăl surorilor Gabor.

Emil Gabor a murit cu un mare regret în suflet. Bărbatul își dorea doar să meargă în America, la Monica, pentru a petrece timp în familie, dar, în special, cu Irina, nepoata sa, pe care o vedea tot mai rar.

Viața de lux a surorilor Gabor

De curând s-a aflat că Monica Gabor și Mr. Pink investesc într-o nouă afacere. Cei doi vor să-și deschidă un restaurant de lux chinezesc, într-o zonă de lux din Beverly Hills. Chiria ajunge la o sumă fabuloasă: între 500.000 – 1 milion de euro.

Cei doi duc o viață fără lipsuri în SUA, unde locuiesc într-o vilă evaluată la 3,5 milioane de dolari.

Nici Ramona Gabor nu se poate plânge. Sora cea mică a Monicăi are propria afacere, în Dubai. Bruneta a lansat un parfum oriental care îi poartă numele.

Am lansat o linie de 5 parfumuri. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro', a declarat Ramona Gabor. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton