Cum a reacționat Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, după ce a fost surprins cu altă femeie: "Nu avem încotro"

 Oana Pantazi
.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz. Cu toate acestea, nici ei nu au fost scutiți de speculații privind despărțirea. Recent, când creatorul de modă a fost surprins în compania altei femei, suspiciunile s-au acutizat. Iată cum a reacționat Alexandru Ciucu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Recent, Alexandru Ciucu a fost surprins de paparazzi în compania unei femei misterioase, la o terasă din Capitală. Ulterior, cei doi s-au îndreptat spre apartamentul acesteia, unde ar fi zăbovit o vreme. Evident, s-au născut și primele speculații cu privire la o eventuală despărțire dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu.

Alexandru-Ciucu-Alina-Sorescu-1-1024×1024-1Alexandru-Ciucu-Alina-Sorescu-1-1024×1024-1

Prima reacție a lui Alexandru Ciucu privind despărțirea de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt căsătoriți de aproape 11 ani și au două fetițe superbe. Deși par cuplul perfect, iată că și în mariajul lor par să fi apărut probleme… Asta cel puțin de când creatorul de modă a fost surprins în compania unei blonde. Acela a fost momentul în care au apărut speculațiile cu privire la relația actuală dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, despre care s-a speculat că ar fi în pragul despărțirii. Soțul artistei a negat însă cu vehemență acest lucru.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Impact.

Citește și: Cum au fost surprinși împreună Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după ce s-a zvonit că divorțează!

Citește și: Alexandru Ciucu dă apă la moară celor care spun că divorțul de Alina Sorescu este aproape! Ce a făcut designerul în weekend

Citește și: Daniela Gyorfi recunoaște că e geloasă, în relația cu George Tal: „A fost o perioadă mai delicată între noi”/ EXCLUSIV

Citește și: Liliana Mocanu din Las Fierbinți trăiește o dramă: „E cumplit să-ți duci mama pe ultimul drum, într-o pungă'

Citește și: Paul Vasile de la Chefi la cuțite, salvat de la eliminare. Cătălin Scărlătescu i-a luat cuțitul de aur lui Sorin Bontea

Creatorul de modă a confirmat, de altfel, și identitatea femeii care l-a însoțit.

Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic', a mai spus Alexandru Ciucu pentru sursa citată.

Cine este blonda cu care a fost surprins Alexandru Ciucu

Întrebarea care nu le-a dat pace multora a fost cine este femeia în compania căreia a fost Alexandru Ciucu surprins. După cum a confirmat și creatorul de modă, este vorba despre Georgiana Stavrositu, o tânără în vârstă de 35 de ani, care are de nu mai puțin de 15 ani un salon de fițe din nordul Capitalei. Este hairstylist și foarte apropiată de Alina Sorescu. Afacerea sa a prosperat de-a lungul timpului, iar pragul salonului său a fost călcat de mai multe vedete din showbiz, printre care se numără Andreea Berecleanu sau Alina Crișan.

Cum a reacționat Alina Sorescu

La salonul de înfrumusețare al tinerei, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost invitați de onoare. Mai mult, între Alina Sorescu și Georgiana Stavrositu există și o relație profesională. Artista și Georgiana au avut împreună chiar și un proiect online, în cadrul căruia le-au vorbit urmăritorilor despre trucuri privind îngrijirea părului.

După apariția fotografiilor așa-zis incriminatoare, Alina Sorescu nu a dorit să comenteze prea mult.

Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine', a spus Alina Sorescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton