Xonia, despre fața sa umflată: „E o problemă de sănătate, am făcut toate analizele posibile!”/Artista este de nerecunoscut!

 Dumba Gabriela
.

Xonia îi contrazice pe cei care susțin că operațiile estetice sunt de vină pentru fața ei umflată. Cântăreața este convinsă că e vorba despre o problemă de sănătate, însă medicii nu-i pot da, deocamdată, un diagnostic. Xonia spune că a făcut toate analizele posibile, inclusiv teste genetice, dar situația pe care o traversează acum nu o oprește să se bucure de viață și, în nici un caz, nu stă izolată în casă.

Xonia are fața umflată și nu știe motivul pentru care este de nerecunoscutXonia are fața umflată și nu știe motivul pentru care este de nerecunoscut

Nu mi-am făcut operații estetice, îmi place foarte mult cum arăt. În primul rând sunt foarte tânără, am doar mărire de buze. În afara de asta, nu mi-am făcut nimic. Pomeți am avut mereu, asta e structura mea. Nu aș veni să spun că am probleme de sănătate, de dragul să spun că am așa ceva. E ceva foarte serios', a spus Xonia în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV.

Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele. Am făcut investigații. Am un caz puțin mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele genetice.  Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă', spune Xonia.

Vedeta a mărturisit că nu s-a ascuns în casă din cauza feței umflate. Iubitul meu a făcut mișto de mine, noi glumim și râdem pe tema asta. M-am obișnuit, dar aș vrea să revin la proporțiile mele. Chiar nu știu ce e, nu știu cât de serioasă e problema, clar nu e ceva în regulă. Eu bănuiesc că ar fi ceva legat de alergii'.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton