Nicușor Iordan rupe tăcerea! REACȚIA artistului la acuzația halucinantă că ar fi trăit o poveste de iubire cu Aurelian Preda

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu puțin timp, Anamaria Preda făcea o afirmație halucinantă legată de relația dintre răposatul ei tată, Aurelian Preda și cel pe care artistul de muzică popualară l-a numit, toată viața, cel mai bun prieten al său. Anamaria a spus că tatăl său și Nicușor Iordan ar fi trăit o poveste de iubire, însă acesta din urmă neagă vehement că ar fi homosexual.

Anamaria Preda, alături de tatăl său, Aurelian Preda şi Nicuşor IordanAnamaria Preda, alături de tatăl său, Aurelian Preda şi Nicuşor Iordan

Anamaria Preda susține că însuși Nicușor Iordan i-a povestit că el și tatăl ei au fost iubiți, până în clipa în care Aurelian Preda a închis ochii. Datorită acestei presupuse relații artistul l-ar fi rugat pe Nicușor să aibă grijă de fiica lui după moartea lui.

Nicușor Iordan a luat foc, însă, când a auzit afirmațiile pe care Anamaria le-a făcut publice.

„Ea spune că eu aș fi avut o relație cu Aurelian…. Nimic mai fals! Și există dovada vie că eu i-am spus cu totul altceva. Faptul că ea a fost povățuită de către nu știu cine să spună asemenea aberație este fix problema ei. Și în momentul în care a întrebat-o colega voastră Mirela – «Bun, dar 14 ani de zile, tu ai văzut vreun gest, ceva?», Anamaria a spus adevărul atunci – «NU» „, a spus Nicușor Iordan  în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

De asemenea, Nicuşor Iordan a precizat că el a avut o relaţie mulţi ani cu o femeie, pe care Anamaria Preda o cunoaşte, însă artistul nu a vrut să ofere mai multe detalii despre această acum, spunând că va oferi mai multe detalii la timpul potrivit.

„La timpul potrivit, o să va spun că a existat o femeie. Cu care am trăit foarte mulți ani de zile. O femeie care a fost foarte apropiată. De ce aș face-o publică? Pe cine aș înveseli sau supăra? Știe Bunul Dumnezeu. Și lucrul acesta este legat de acea aberație pe care a spus-o Ana, că eu i-aș fi spus pe aeroport că eu am trăit cu taică-su. Nu, i-am spus cu totul altceva. O să vă și demonstrez că minte grosolan', a spus Nicuşor Iordan.

Anamaria Preda îl acuză pe Nicușor Iordan de viol

După moartea lui Aurelian Preda, în 2016, fiica lui adoptivă, Anamaria Rosa, a rămas în grija solistului Nicușor Iordan, bun prieten cu Aurelian, căruia i-a pormis că va avea grijă de fata lui.

Anamaria Rosa, în vârstă de doar 19 ani, a dat declarații cutremurătoare despre ultimii trei ani din viața ei, acuzându-l pe Nicușor Iordan de o serie de orori, precum abuz sexual, pornografie infantile și șantaj. 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton