Volodimir Zelenski și Emmanuel Macron, convorbire telefonică „lungă şi semnificativă”. Despre ce au discutat

 Miniosu Alexandra
.

Volodimir Zelenski și Emmanuel Macron au purtat o convorbire telefonică, însă nu una oarecare, ci una „lungă şi semnificativă'. Pe agenda discuțiilor dintre președintele Ucrainei și președintele Franței s-au aflat mai mult subiecte importante. De asemenea, cel dintâi a transmis public, pe contul lui de Twitter, ce i-a comunicat omologului său francez.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Între Volodimir Zelenski și Emmanuel Macron a avut loc o convorbire telefonică „lungă şi semnificativă'. Cu această ocazie, cei doi șefi de stat au discutat o serie de subiecte importante, în contextul războiului ruso-ucrainean. De altfel, președintele Ucrainei a transmis printr-un mesaj pe Twitter ce i-a comunicat omologului său francez.

emmanuel-macron-convorbire-zelenski-4emmanuel-macron-convorbire-zelenski-4

În urmă cu scurt timp, Volodimir Zelenski a vorbit la telefon cu Emmanuel Macron. Discuția telefonică dintre președintele Ucrainei și președintele Franței a fost una „lungă şi semnificativă'. Printre altele, pe agenda discuțiilor dintre ei doi s-a aflat „problema aprovizionării Ucrainei cu combustibil', sprijinului pe care Parisul îl oferă Kievului în domeniul apărării. De asemenea, și „posibile modalităţi de export ale produselor agricole ucrainene', notează The Guardian.

Citește și: Volodimir Zelenski este dispus să discute cu Putin, dar cu o condiție.Ce i-a transmis Rusia: „Trebuie…'

Citește și: Olena Zelenski nu și-a mai văzut soțul de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina:„L-am văzut la televizor și pe înregistrările video ale discursurilor'

Citește și: Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie:„Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții…'

Citește și: Ioana Ginghină are o soră vitregă, pe care nu a întâlnit-o niciodată:„Mi-ar plăcea să ne cunoaștem, nu are un contact, nu are nimic'

Volodimir Zelenski și Emmanuel Macron, convorbire telefonică „lungă şi semnificativă'

La scurt timp, Volodimir Zelenski a scris pe contul lui de Twitter un mesaj prin care a transmis că i-a comunicat lui Emmanuel Macron „cursul ostilităţilor', informaţii referitoare la operaţiunea de salvare a armatei din oţelăria Azovstal, cât şi „viziunea perspectivelor procesului de negociere'.

De asemenea, Volodimir Zelenski și Emmanuel Macron au discutat și despre „pregătirea celui de-al şaselea pachet de sancţiuni' impuse de Uniunea Europeană şi 'posibile modalităţi de export ale produselor agricole ucrainene', potrivit spuselor președintelui Ucrainei.

În același timp, Volodimir Zelenski și Emmanuel Macron au purtat o „discuţie semnificativă' și referitoare la cererea Ucrainei pentru statutul de candidat la procesul de integrare în Uniunea Europeană, a mai transmis preșdintele Ucrainei, scrie adevărul.

Volodimir Zelenski și soția lui, Olena, prima apariție publică de la începutul războiului

Volodimir Zelenski și soția lui, Olena, au marcat prima apariție publică de la începutul războiului. Cuplul prezidențial a participat la fune

raliile primului preşedinte al Ucrainei independente post-sovietice, Leonid Kravciuk. Așa cum se obișnuiește, și ei au purtat haine negre, în semn de doliu și de respect pentru persoana decedată.

Primul preşedinte al Ucrainei independente post-sovietice, Leonid Kravciuk, a murit acum aproximativ o săptămâmă. Acesta s-a stins din viață la 88 de ani și a fost înmormântat marți, după ce oamenii l-au omagiat în centrul Kievului, scrie AFP. La eveniment și-au făcut apariția și Volodimir Zelenski, dar și soția lui, Olena Zelenska.

Marți, Volodimir Zelenski, actualul președinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, a venit la funeralii însoțit de soția lui, Olena Zelenska. El a depus un buchet impresionant, cu flori albe, roz şi violet, lângă sicriul lui Leonid Kravciuk, acoperit cu steagul galben-albastru al Ucrainei. La un moment dat, Zelenski și partenera lui au păstrat un moment de reculegere chiar lângă catafalcul păzit de o gardă militară de onoare, în ținută de gală.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton