Laurențiu Reghecampf, declarații înainte de a deveni tată a treia oară: „Ieri sau astăzi ar fi fost termenul, dar...”. Corina Caciuc va naște natural

 Miniosu Alexandra
.

Laurențiu Reghecampf a făcut câteva declarații presei, înainte de a deveni tată a treia oară. Antrenorul Universității Craiova e copleșit de emoții și arde de nerăbdare să-și strângă fiul cel mic în brațe. Ieri sau astăzi ar fi fost termenul, însă, având în vedere că partenera lui, Corina Caciuc, va naște natural, bebelușul e așteptat din clipă-n clipă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a făcut câteva declarații înainte de a deveni tată a treia oară. Vizibil emoționat, Reghe a mărturisit că așteaptă cu mare nerăbdare momentul în care va veni pe lume fiul său cel mic. Actuala lui parteneră, Corina Caciuc, a ales să nască natural. Astfel, bebeblușul e așteptat din moment în moment.

laurentiu-reghecampf-1laurentiu-reghecampf-1

Reghe are mari emoții, gândindu-se că mai e foarte puțin până ce-și va strânge în brațe cel de-al treilea fiu. Antrenorul de la Universitatea Craiova a declarat că iubita lui, Corina Caciuc, a ajuns cu sarcina la termen, însă băiețelul lor se lasă așteptat. Având în vedere că tânăra a ales să nască natural, nu se știe exact când va veni pe lume bebelușul.

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască.A ieșit pe stradă în colanți!

Citește și: Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și de iubita lui.Motivul invocat de Corina Caciuc

Citește și: Juriul Eurovision din Republica Moldova a explicat de ce a acordat un punctaj mic lui WRS:”Iubesc România, dar…”

Citește și: Volodimir Zelenski și Emmanuel Macron, convorbire telefonică „lungă şi semnificativă'.Despre ce au discutat

Laurențiu Reghecampf, declarații înainte de a deveni tată a treia oară

Potrivit spuselor lui Laurențiu Reghecampf, ieri, 17 mai, sau astăzi ar fi fost termenul, dar pentru că iubita lui va naște natural, nu se știe exact momentul când fiul lor va veni pe lume. Tot ce le rămâne de făcut e să aștepte să se întâmple.

„Ieri (17 mai, n.red.) sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple', a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

Corina Caciuc va naște natural

De asemenea, Laurențiu Reghecampf a povestit că el și iubita lui au pregătit totul pentru venirea pe lume a fiului lor. Antrenorul își dorește ca bebelușul să fie sănătos, iar Corina Caciuc să aibă o naștere ușoară, ca amândoi să fie bine.

„Normal că am emoții, îmi doresc să fie totul bine, totul e pregătit pentru venirea băiețelului. Îmi doresc să fie sănătos, să fie o naștere ușoară, să fie amândoi bine', a adăugat el.

Laurențiu Reghecampf, despre Corina Caciuc: „Mă împlinește'

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după aproximativ 15 ani de relație. Cei doi se află în plin proces, după ce el a depus actele necesare anul trecut. Antrenorul Universității Craiova și-a refăcut deja viața amoroasă alături de actuala lui iubită, Corina Caciuc.

Acum ceva vreme, Laurențiu Reghecampf spunea despre Corina Caciuc că e femeia lângă care simte că e iubit și că o împlinește. De asemenea, susținea public că o va proteja de toate „atacurile'. Aceștia urmează să aibă primul lor copil.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia', spunea Laurențiu Reghecampf, în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton