Preşedintele Volodimir Zelenski, noi declarații despre crimele din Bucea: "Au ars o mulţime de oameni. Sunt naziști"

 Raiciu Adriana
.

Președintele Volodimir Zelenski spune că, de fapt, forțele ruse blochează accesul în Mariupol, tocmai pentru a nu se afla ceea ce se întâmplă acolo. De asemenea, a făcut noi declarații și despre crimele de război din Bucea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Volodimir Zelenski face noi declarații despre situația actuală din Ucraina. A trecut mai multe de o lună de când Rusia a decis să atace Ucraina, iar mii de oameni s-au stins din viața în urma bombardamentelor. La fel de mulți au decis să lase totul în urmă și să plece din țară. De curând, Zelenski a spus că forțele ruse ar bloca accesul în Mariupol, tocmai pentru a se afla ceea ce se întâmplă acolo.

volodimir-zelenski-vladimir-putin-1volodimir-zelenski-vladimir-putin-1

„Cred că unul dintre motivele principale pentru care nu putem primi ajutor umanitar în Mariupol este că până când totul va fi „curăţat' de către soldaţii ruşi, le este teamă că lumea va vedea ce se întâmplă acolo. Sunt mii de oameni ucişi şi mii de răniţi. Ştim câţi soldaţi (ucraineni) au murit acolo şi câţi au fost răniţi, dar nu ştim câţi civili', a spus Volodimir Zelenski.

Citește și: Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Vladimir Putin.Ce a răspuns liderul de la Kremlin

Citește și: Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României! Florin Cîțu:„Are întregul meu sprijin!’

Citește și: Bianca Drăgușanu spune de ce nu și-a cunoscut soacra, după aproape 2 ani de relație cu Gabi Bădălău: „Cum poți să judeci un om…’

Citește și: Angela Similea a revenit în muzică, după o pauză de 6 ani:„Cântecul se referă la tot ceea ce se întâmplă în Ucraina

Preşedintele Volodimir Zelenski, noi declarații despre crimele din Bucea

Totodată, conducătorul Ucrainei este sigur de faptul că aceste crime de război nu vor putea fi ascunse la nesfârșit și, într-un final, se va afla totul.

Dar, în orice caz, ei (ruşii) nu vor putea ascunde totul. Un astfel de număr este imposibil de ascuns. Şi cred că o să vedem cu toţii când vom intra în Mariupol', a mai spus el.

În continuare, Volodimir Zelenski a mai adăugat faptul că rușii apelează la tehnici naziste. Armata rusă a ars o mulțime de oameni din zona Bucea. De curând, a fost găsită o familie întreagă decedată și arsă.

„În Bucea, de exemplu, au încercat să o facă, au ars o mulţime de oameni în această regiune: Bucea, Irpin, Hostomel. Au ars familii. Ieri am găsit o familie: tatăl, mama, cei doi copii. Copii foarte mici. De aceea spun: sunt nazişti', a mai spus preşedintele ucrainean.

Volodimir Zelenski ar putea să nu discute personal cu Vladimir Putin

Volodimir Zelenski a transmis că ar putea să nu discute personal cu Vladimir Putin. Însă, președintele Ucrainei a declarat totodată că țara lui nu are altă opțiune decât să negocieze cu Rusia pentru a opri luptele.

„Toţi, inclusiv eu, vom percepe însăşi posibilitatea de negocieri ca pe o provocare. Provocarea este internă, în primul rând proprie, o provocare omenească. Apoi, când te aduni, şi trebuie s-o faci, cred că nu avem altă opţiune’, a transmis Zelenski în cadrul unui interviu cu jurnaliştii ucraineni difuzat pe postul naţional de televiziune.

sursă foto- Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton