Bogdan Drăghici a divorțat cu scandal de prima soție: „Ne-a transmis poze că se plimbă prin oraș cu fetele în portbagaj”

 Miniosu Alexandra
.

Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat miercuri, 6 aprilie, cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București, a divorțat cu scandal de prima soție. După moartea președintelui asociației T.A.T.A., au ieșit la iveală mai multe detalii înfiorătoare despre el și despre faptele de care a fost acuzat. Printre altele, se pare că el și-ar fi agresat emoțional și sexual fiica minoră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Drăghici a divorțat cu scandal de prima soție. Bărbatul a decedat ieri, 6 aprilie, după ce a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București. De atunci, continuă să iasă la suprafața amănunte cutremurătoare legate de faptele pe care acesta le-ar fi săvârșit în timpul vieții. Fostul președinte al asociației T.A.T.A. avea și o condamnare pentru că și-ar fi violat fiica.

bogdan-draghici-9-2bogdan-draghici-9-2

Bogdan Drăghici a avut o viață tumultoasă. De-a lungul timpului, acestuia i s-ar fi adus diferite acuzații și condamnări. Bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București a fost președintele asociației T.A.T.A., dar și fost funcționar public. A fost condamnat la închisoare pentru mai multe acuzații. Ele i s-au adus cu privire la una dintre fetele lui, cea minoră, scrie WOWbiz.ro.

Citește și: Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București

Citește și: Cine e Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Ce condamnare avea

Citește și: Cornelia și Lupu Rednic împlinesc 30 de ani de când s-au cununat. Decizia luată de cei doi:”Noi suntem sătui de petreceri”

Citește și: Cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu în SUA.Andra are 33 de ani și propria afacere

Bogdan Drăghici a divorțat cu scandal de prima soție

Potrivit sursei menționate, în contextul dat, Bogdan Drăghici a ales să-și ia viața. Acesta ar fi dat foc mașinii, în timp ce se afla în ea, și a intrat violent în gardul Ambasadei Rusiei din România.

Bogdan Drăghici a fost condamnat la 15 ani de închisoare, pedeapsă pe care nu a mai ispășit-o. Decizia a fost luată în urma acuzațiilor de agresiune emoțională și sexuală asupra fiicei sale minore. Se pare că bărbatul și prima lui soție nu s-ar fi înțeles prea bine, divorțând cu scandal.

Ce acuzații i s-au adus lui bărbatului

Raluca Pană, avocata fostei soții a lui Bogdan Drăghici, a fost prezentă mai demult în platoul WOWbiz. La acea vreme, aceasta dezvăluia concret pentru ce e condamnat bărbatul, dar și ce alte infracțiuni ar mai fi comis acesta.

„L-am notificat de mai multe ori pe Bogdan Drăghici să predea fata de bună voie, fără să fie nevoie să intervenim cu executori, să fie un moment traumatizant. În tot acest timp, mama a dorit foarte mult ca acești copii să nu fie traumatizați mai mult decât au fost deja.

În privința acestei minore pe care urma mama să o ia de la Bogdan Drăghici, există un raport INML care a stabilit în mod terifiant că acest copil a fost abuzat emoțional, că este alienat parental de către tată.

Chiar nu și-a dorit să trebuiască să treacă printr-o executare silită, în ceea ce privește fetița. La aceste notificări, domnul Bogdan Drăghici ne-a transmis poze că se plimbă prin oraș cu fetele în portbagaj. Este terifiant să vezi cum un părinte umblă cu copiii în portbagaj la propriu', spunea avocata Raluca Pană.

De ce a înființat, de fapt, asociația T.A.T.A.

Tot atunci, avocata Raluca Pană a dezvăluit care ar fi fost motivul real pentru care Bogdan Drăghici a înființat asociația T.A.T.A. Potrivit spuselor ei, a făcut asta pentru a putea câștiga custodia primului său copil. Fiica din prima căsătorie ar fi locuit exclusiv cu el.

„Motivul pentru care a înființat alianța T.A.T.A. a fost pentru a putea câștiga custodia primului copil. Cunosc detalii, însă nu am acordul mamei fetiței respective să dezvălui. La momentul acela, instanța l-a considerat apt pentru a crește copilul. Cât timp a fost împreună cu clienta mea, fetița a locuit cu ei și cele două fetițe, iar după separare, exclusiv cu tatăl', continua avocata.

„Cu domnul Bogdan Drăghici nu se putea discuta pe cale amiabilă'

Potrivit spuselor avocatei Raluca Pană, procesul de comunicare între soți ar fi fost foarte complicat, din cauza lui. Bărbatul nu ar fi fost deloc o fire calmă și înțelegătoare și nu s-ar fi putut discuta cu el pe cale amiabilă.

„Cu domnul Bogdan Drăghici nu se putea discuta pe cale amiabilă. Domnul Bogdan Drăghici trimitea mesaje interminabile cu articole din lege cu jigniri la adresa mamei, la adresa vieții ei, telefonic nu se putea discuta cu dânsul. Mama îi trimitea și ea mesaje, însă primea drept răspuns povești pe care le relua la nesfârșit', a mai povestit avocata fostei soții lui Bogdan Drăghici.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton