Ce probleme de sănătate are Vlăduța Lupău, însărcinată în opt luni: „S-a văzut și la ecografie”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău, înscărcinată în opt luni. Cântăreața mai are de așteptat mai puțin de o lună până când își va ține bebelușul în brațe. Aceasta a mărturisit că, în urma controalelor, băiețelul ei este sănătos, însă ea nu se simte deloc bine și speră ca totul să decurgă normal până la momentul nașterii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vladuța Lupău este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică poplară de la noi din țară. În luna martie, artista a anunțat că este însărcinată. De atunci, aceasta și-a ținut urmăritorii la curent cu evoluția sarcinii, iar, recent, a postat câteva fotografii cu camera băiețelului care va veni pe lume. În trecut, artista a pierdut două sarcini și a trecut printr-o operație de endometrioză. Vlăduța Lupău și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și așteaptă cu nerăbdare să devină, pentru prima dată, părinți.

vladuta-lupau-1-1vladuta-lupau-1-1

Recent, interpreta de muzică populară a vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină în această perioadă. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău, înscărcinată în opt luni!

Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii:„Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!' / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, primele imagini din camera bebelușului:„Aici, pe perete, vine un…'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat:”Nu doar el a greșit de-a lungul timpului. Și eu…”

Citește și: Ce i-a cerut Viorica de la Clejani soțului său, în direct:”Nu umblăm la ce a lăsat Dumnezeu”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău, înscărcinată în opt luni

Cântăreața a mărturisit că, în această perioadă, se confruntă cu arsuri de stomac, o problemă frecventă în rândul femeilor însărcinate. În spirit de glumă, bruneta a scris că îl va tunde pe cel mic, drept „pedeapsă' că i-a provocat aceste neplăceri.

„Arsurile de stomac sunt groaznice. Nu le mai suport. Știu că mi-ai scris că de la păruțul bebelușului și într-adevăr s-a văzut și la ecografie că are păruț.

Direct m-am uitat pe site la mașini de tuns. Când iese îl tund direct. Îl tund direct și zic ce mi-ai făcut tu mie, pentru asta vei fi tuns. Sper să nu mor de arsuri', a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini

Vlăduța Lupău a mărturisit că a pierdut, în trecut, două sarcini, din cauza endometriozei, una dintre principalele cauze de infertilitate feminină. Cântăreața nu s-a lăsat descurajată, ci și-a dorit și mai mult să se producă minunea în viața ei.

„Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni, decât cu Adi sau cu familia. (…) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie.

În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză', a declarat Vlăduța Lupău, în podcastul lui Mihai Morar.

Artista și-ar mai dori și alți copii

Deși încă nu a născut, Vlăduța Lupău plănuiește să mai aducă pe lume încă doi sau trei copii. Aceasta a mărturisit că rememorează relația pe care a avut-o cu fratele ei mai mare și își dorește un model similar în familia sa.

„Eu am un frate mai mare cu un an și două luni și întotdeauna am fost răsfățată de el… Așa că, da, sper să vină și o răsfățată în casă! Doi sau trei copii… că deja au camerele făcute', a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton